Fără categorie

Telefon nou sau la mana a doua?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Atunci cand bugetul ne permite, ne cumparam telefoane noi. Alegem telefoanele pe care le cumparam un functie de o multime de criterii, pana cand suntem siguri de faptul ca am ales cel mai potrivit telefon. Unii vor telefoane 4G, altii vor telefoane cu un procesor mare. Unii vor telefoane clasice, altii inteligente. Oricare persoana are propriile preferinte.

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700 - foto 1

Deseori ne intrebam daca sa ne cumparam un telefon nou sau unul la mana a doua. Ideal ar fi sa optam pentru telefoanele noi. Ele vin cu garantie, nu au mai fost folosite inainte, arata impecabil si pot fi returnate in cazul in care vin cu anumite defecte din fabrica. Insa, ca sa iti cumperi un smartphone nou de calitate, trebuie sa investesti o suma de bani destul de mare.

Daca nu iti permiti sa-ti iei un telefon foarte bun nou, incerci sa il cumperi la mana a doua. Cand optezi pentru o astfel de varianta, trebuie sa fii extrem de atent/a. De ce? Pentru ca de multe ori telefoanele la mana a doua nu sunt ceea ce par a fi. Nu poti sti niciodata in ce conditii au fost folosite si daca functioneaza asa cum proprietarul spune.

Daca vrei sa cumperi un telefon la mana a doua, se merita cu adevarat sa faci acest lucru daca il cumperi de la o persoana de incredere, de la o persoana pe care o cunosti si care iti garanteaza cumva faptul ca telefonul respctiv functioneaza in parametri normali. Nu e indicat sa cumperi telefoane din amanet sau de pe diverse site-uri, deoarece multi vand telefoane care functioneaza pe moment, dar au defecte ascunse.

Acum ramane sa alegi tu ce anume iti doresti si mai ales ce anume iti permiti. Fa o alegere cat mai inteleapta pentru a te asigura de faptul ca ai instrat in posesia telefonului dorit.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *