Fără categorie

TEFAL si Florentina Opris m-au facut maestru la clatite PANDA in Fabrica de Clatite

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Daca va spun ca sunt gurmand si ca-mi place sa mananc preparate sofisticate si deserturi delicioase, o sa ma credeti, daca nu va las fotografii ca si dovezi, nu-i problema. Recent, Tefal a dat startul celei de-a doua ediții a campaniei naționale Fabrica de Clătite.

Clatita Panda

Alături de FLORENTINA OPRIS, Tefal a transformat clătitele, un desert simplu, într-o specialitate gourmet – cu adaos de distracție și creativitate. Evenimentul a fost îndulcit de Magiunul de prune Topoloveni celebrul brand de țară, distins cu cele mai prestigioase premii internaționale pentru calitate.

Cu această ocazie, Tefal a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative, al cărei design grafic interior permite realizarea unor clătite inedite, în formă de urs panda. Tigaia poate fi folosită și pentru clătitele cu formă clasică, rotundă.

➡ Distractia din Fabrica de Clatite amenajata laborios la Chefs. Experience

Am ajuns acolo, m-am echipat ca un bucatar amator ce sunt cu sort si buna dispozitie si a inceput nebunia :). Fotografiile sunt mai graitoare ca oricand!

O rețetă foarte populară și aparent simplă, precum cea de clătite, se poate transforma într-o adevărată delicatesă, dacă eşti creativ şi ai tigaia potrivită. Desenul din interiorul tigăii Tefal Panda, ce reproduce fața unui urs, aduce o doză de ludic și alungă monotonia din bucătărie, transformând prepararea clătitelor într-o experiență amuzantă. Decorarea clătitelor este activitatea preferată a întregii familii, iar pentru aceasta avem nevoie de un gem de calitate, fără zahăr și fără conservanți Suntem bucuroși că la Fabrica de Clătite am avut alături de noi Magiunul de Topoloveni, care a desăvârșit gustul clătitelor noastre”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

➡ Tehnologie performantă și sigură

Tefal inovează prin noua tehnologie cu jet de cerneală, ce permite decorarea bazei exterioare a tigăii cu grad înalt de precizie, astfel că învelișul exterior, realizat din email dur, își păstrează rezistența ridicată la căldură si zgârieturi.

Învelișul interior antiaderent PowerGlide este îmbunătățit cu particule minerale pentru o desprindere ușoară la fiecare utilizare și este de două ori mai rezistent decât învelișul LongGlide de la Tefal.

La fel ca toate tigăile Tefal, şi noua Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indică momentul când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, astfel încât preparatele să aibă culoare, textură și gust, cele trei elemente cheie care desăvârșesc experiența culinară.

➡ Premii zilnice la Fabrica de Clătite

Campania națională „Fabrica de Clătite Tefal – producții presărate cu creativitate” se desfășoară între 14 martie și 8 mai;  în această perioadă, cei care achiziționează orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, și înscriu bonul și data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot câștiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucătărie în valoare de 2.000 euro.

➡ Tefal, ingeniozitate la tine acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *