Divertisment, Economic, Social, Tineri

Teatrul InDArt – locul unde comedia, aventura si satira se amesteca perfect cu vibe-ul unui oras cu parfum balcanic

Spread the love

La 13 ani de la înființare, Teatrul InDArt s-a mutat în casă nouă, pe Colței 44. A sărbătorit evenimentul cu prieteni dragi, parteneri, colaboratori, presă și bloggeri. Formațiile Umbra și D-l Goe au cântat și încântat. Stagiunea 2019 s-a deschis pe 2 februarie cu premiera spectacolului „Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume”, o comedie savuroasă scrisă de Ion Bogdan Martin.
Într-o sală intimă și cochetă vei ieși din cotidianul monoton și te vei transpune într-o lume care te îndeamnă la visare și trăire, imaginația îți va fi dezlănțuită și vei elibera emoții pe care ai uitat că le ai sau, poate, nu ai știut că le ai. Alege-ți un loc, găsește-ți povestea și bucură-te de artă. Inhalează cultură prin toți porii!

Ce nu trebuie sa ratezi?

17 februarie, ora 11:00 – Kids Mim Show

17 februarie, ora 20:00 – Șoimul

21 februarie, ora 20:00 – Păzea că vine Apocalipsa!

23 februarie, ora 20:00 – Dragoste în 5 acte

24 februarie, ora 20:00 –  Amanta de la prânz

28 februarie, ora 20:00 – Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume

La această listă, se pot adăuga noi spectacole, așa că te invităm să ne vizitezi pagina de Facebook sau website-ul pentru noutăți.

Biletele se pot achiziționa fie online pe http://bit.ly/teatrulindart, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) și achitate la intrare în ziua spectacolului, fie la locația noastră din Colței 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *