Fără categorie

Teaser – Care sunt plusurile unui smartphone SAMSUNG S6 edge PLUS

Spread the love

Blogul presainblugi va testa in curand cel mai nou terminal din gama SAMSUNG. Dar pana atunci un teaser care explica motivele pentru care vreau sa ating si sa vad cu ochii mei aceasta „piesa de rezistenta”

➡ SAMSUNG EDGE PLUS incepe cu un…plus

Edge PLUS vine cu un ecran Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci şi design inovator cu margini curbate. Camera foto avansată, de 16 MP și cea secundară de 5 MP sunt ideale pentru fotografii și capturi video în orice condiții de luminozitate.

Videoclipurile și fotografiile vor ieși perfect chiar și din mișcare, datorită funcției Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto. În plus, funcția Real-Time HDR va ajusta automat setările camerei foto în funcție de condițiile mediului înconjurător, pentru ca orice fotografie să fie gata de încărcat pe rețelele sociale.

În plus, modul Video Collage le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze cu ușurință videoclipuri scurte, adăugându-le numeroase rame și efecte. Și pentru ca utilizatorilor să nu le scape niciun moment important, camera se deschide în 0,6 secunde, prin intermediul funcției Quick Launch, printr-o apăsare dublă a butonului Home.

➡ Care sunt plusurile marginii curbate ?

Ecranul Super AMOLED de 5,7 inci afișează culori vibrante și un contrast puternic, oferindu-le utilizatorilor cele mai clare imagini pentru conținutul video preferat. Mai mult, marginile curbate ale smartphone-ului nu distorsionează imaginea în niciun fel, oferind cea mai bună exeperiență de vizualizare posibilă, iar rama subțire oferă senzația unui ecran mai mare.

Samsung vine în ajutorul utilizatorilor care își doresc să rămână conectați în permanență, prin funcția Live Broadcast, care le permite utilizatorilor să transmită conținut video în timp real către orice contact din agendă sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice persoană care primește link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conținut video în timp real pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *