Divertisment, Tineri

Te simti puternic? Mega Mall te provoaca sambata, 4 august, la un Skanderbeg Mega tare!

Spread the love

Mega Mall și Asociația Română de Skanderbeg „Braț de Fier” organizează sâmbătă, 4 august, o competiție de Skanderbeg pentru cei care doresc să-și măsoare forțele. Concursul este moderat de multiplul campion de Skanderbeg Radu Valahu, considerat cel mai puternic om din România.

Evenimentul va începe la ora 16:00 și se va desfășura pe Terasa Mega Mall, la nivelul 2B, unde va fi amplasată o masă oficială, cu suport de susținere. Demonstrația de forțe va fi atent urmărită și evaluată de arbitri certificați de Skanderbeg, iar cei mai puternici concurenți vor fi premiați.

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani, iar cei care ce clasează pe primele trei locuri din fiecare categorie vor fi premiați. În cadrul competiției sunt 4 categorii, în funcție de greutate și gen:

Bărbați cu greutatea de până la 75Kg

Bărbați cu greutatea între 75 și 95Kg

Bărbați cu greutatea de peste 95Kg

Cei care vor să își măsoare forțele se pot înscrie până pe data de 4 august, dar nu mai târziu de ora 15:00. Concurenții pot completa formularul de înscriere direct la Info Desk-ul situat la parterul Mega Mall sau pot trimite formularul completat, scanat și semnat la adresa rezervari@megamallbucuresti.ro.

Concurenții pot veni însoțiți de suporterii lor, care se pot relaxa în gărdina urbană Mega Mall, unde găsesc cele mai delicioase preparate în zona TrickShot, băuturi răcoritoare de vară și cocktail-uri inedite în zona Pika Klara sau preparate pe bază de cafea în zona Lavazza.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.