Atelier de Idei, Social

Te pregătești de nuntă? Iată care sunt aspectele la care trebuie să te gândești

Spread the love

 

Nunta este un eveniment care ar trebui să fie lipsit de griji, iar din acest motiv pregătirile se încep cât mai repede. Dincolo de invitații, de stabilirea locației și a zilei, de rochie și costum, există câteva aspecte foarte importante pe care ar trebui să le ai în vedere, care țin foarte mult de interacțiunea invitaților cu evenimentul tău. Iată care sunt lucrurile, de care nu ar trebui sub nicio formă să uiți.

Alegerea băuturilor

Indiferent de natura evenimentului, băuturile nu ar trebui să lipsească, iar dintre toate, nunțile necesită cea mai mare atenție la acest aspect. Nunțile sunt ocazii de socializare, iar un pahar de alcool de calitate contribuie la o stare mai destinsă și la veselie. Va trebui așadar să alegi băuturile astfel încât să satisfaci toate gusturile. 

Pentru doamne poți alege o cremă de whisky Baileys, care le va cuceri prin eleganța gustului și prin textura catifelată. În același timp, pentru domni poți alege un whisky normal, cu o aromă puternică.

Vei avea nevoie și de vin, iar pentru a nu alege între vin rosu și vin alb, este recomandat să cumperi ambele tipuri. Dacă în cazul băuturilor alcoolice tari restaurantul le poate include în ofertă (deși în prezent se întâmplă mai rar), vinul în general este adus de către miri.  

Nu uita nici de băuturile spumante, precum șampania sau vinul spumant și alege eventual și câteva sticle de Prosecco, în cazul în care vrei să îți surprinzi invitații.

➡ Alegerea meniului

Meniul de nuntă s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, astfel că în prezent poți alege preparate tradiționale românești sau te poți orienta către preparate exotice. Important este să ai în vedere gusturile tuturor, incluzând aici chiar și persoanele vegetariene sau pe cele care urmează o anumită dietă. 

➡ Alegerea aspectului sălii

Un lucru foarte important este să te gândești la tematică sălii. Cum va arăta aceasta, care sunt culorile pentru care optezi? Ce materiale se vor folosi pentru huse? Fiecare dintre aceste aspecte sunt importante și trebuie stabilite din timp, pentru că de ele vor depinde mai apoi și celelalte decorațiuni. 

➡ Alegerea serviciilor foto-video

Amintirile din ziua nunții sunt neprețuite, așa că va trebui să te gândești la stabilirea unui contract pentru servicii foto-video, pentru a beneficia de amintiri pentru o viață. Din fericire oferta este deosebit de bogată, astfel că tu vei putea alege profesionistul potrivit și cu care rezonezi cel mai bine. 

Poți face o ședință foto de test, pentru a te asigura că fotograful îți oferă ceea ce ai tu nevoie, însă fă acest lucru din timp, pentru a avea detaliile acestea puse la punct până în ziua nunții.

Stabilirea programului artistic

Nunțile moderne sunt diferite de cele de odinioară, iar tu va trebui să găsești modalități prin care să îți poți distra invitații. Optează pentru jocuri, dansuri și momente speciale, incluzând în program, de ce nu, chiar și numere de magie.

Având aceste detalii în vedere vei reuși să te ocupi de organizarea nunții tale. La nevoie, poți opta și pentru serviciile unui wedding planner profesionist, pentru ca nunta ta să fie cu adevărat un eveniment de care să îți amintești întotdeauna cu plăcere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.