Atelier de Idei, Creatii, Idei cu emotii, Tineri

Te-ai gândit vreodată să pictezi cu nisip colorat?

Spread the love

Te confrunți adesea cu stresul și cauți activități care să te scoată din rutină? Găsești soluții, chiar și în perioada aceasta atât de complicată pentru toți… Ideal ar fi să poți pleca într-o călătorie, să te deconectezi de tot, de preferat în natură. Însă pandemia plus vremea rece plus timpul liber limitat ar putea să te oprească din a-ți planifica evadarea… Așadar, trebuie să cauți idei mai ușor de pus în practică, fără a fi nevoie de timp mult alocat sau de drumuri pe afară.

Am descoperit de curând o activitate propusă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este vorba despre pictura cu nisip colorat. În magazinul online HappyArt.ro, care promovează intens astfel de seturi creative la preț promoțional, la prima vedere ai putea să crezi ca este vorba doar de o activitate pentru cei mici, dornici de lumea Disney.

Însă există seturi de pictură cu nisip colorat ceva mai complexe, care sunt potrivite pentru adolescenți și adulți, adică cei care au răbdare să fie atenți la detalii, plus capacitate de a face lucrarea propriu-zisă. Este o activitate care poate fi un remediu foarte bun în lupta cu stresul. Am văzut în trecut că au devenit și în România populare diverse activități creative pentru adulți, exact în scop antistres, de exemplu folosirea de cărți de colorat cu detalii foarte complexe.

Pictura cu nisip colorat are însă un farmec aparte, căci tehnica este una specială, inedită – descoperi ceva nou. Vă recomand așadar să vedeți pe www.happyart.ro secțiunea Pictura cu nisip colorat 10 – 99 ani. Magazinul este deținut de firma importatoare a produselor, deci aveți parte de prețuri super bune.

Bonus, vă mai povestesc despre o activitate antistres cu beneficii pentru trup și minte. Adică pentru sănătate la toate nivelurile posibile. Este un sport din categoria artelor marțiale, aikido. Poți învăța de acasă cu acest curs aikido online copii și adulți de la Aikido în Sufragerie. Un brand interesant prin denumire, o activitate antistres excelentă pentru toate categoriile de vârstă.

Chiar și acum, în pandemie, nu mai ai scuză să nu faci mișcare, ba chiar să înveți un sport nou, care îți poate fi de folos și ca tehnică de autoapărare. Nu contează vârsta, nu contează dacă ești femeie sau bărbat, nu contează nici unde locuiești în România. Dacă ai conexiune la internet și un dispozitiv la îndemână, te poți înscrie să participi la astfel de cursuri de aikido online.

Iată așadar artă, dar și sport, ca soluții antistres în 2021. Noroc că avem internet, altfel această perioadă ar fi fost și mai stresantă pentru noi toți. Și prin a avea internet, nu mă refer doar la a sta conectat pentru divertisment în timpul liber, ci și la a folosi unele resurse pentru activități offline (de exemplu să comanzi un set de pictură cu nisip colorat).

 

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *