Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Taupe si Drunken Lords te cheama la Revelion

Spread the love

Stiati ca in Belgia, Brazilia, Franța, Portugalia, provincia Quebec, multe orașe de-a lungul Northern Ontario, Northern New Brunswick și alte locuri francofone, revelionul (franceză: Réveillon) este o cină lungă care are loc în seara de dinaintea Crăciunului și în seara/noaptea dinainte de Anul Nou?

Numele acestei mese provine din cuvântul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru că participarea la această masă înseamnă a sta treaz până la miezul nopții sau uneori până aproape de dimineață. În țările vorbitoare de limbă portugheză Revelionul este, de asemenea o denumire pentru petrecerea care are loc în ajunul Anului Nou.

În Statele Unite, tradiția Réveillon este încă observată în New Orleans din cauza puternicului patrimoniu francez al orașului, iar un număr mare de restaurante din oraș oferă meniuri speciale de réveillon în Ajunul Crăciunului. Revelionul este sărbătorit în adunări sociale, în timpul cărora participanții dansează, mănâncă, consumă băuturi alcoolice și urmăresc focuri de artificii care marchează începutul noului an. Dar sa revenim la Bucuresti si sa vedem ce descoperim aici despre Revelion

➡ The Drunken Lords – NYE

*intrarea se face numai pe bază de brățară (100 lei / persoana) indiferent daca se rezerva locuri la bar sau la masa;
*platourile de mancare si bratarile trebuie achitate in avans (platourile sunt optionale, contin preparate calde si reci; au gramaj mare, 1 platou ajunge la 4-5 persoane);
*pentru rezervarea unei mese, trebuie sa se achizitioneze cel putin un pachet din ofertele pentru seara de Revelion la 4-5 persoane (pachetele de bauturi incep de la +- 500 Lei – vodka / whisky / rom / sampanie etc)
*daca se rezerva un loc la bar preturile vor fi cele standard (din cursul anului);

*rezervarile se pot face telefonic la +40 736 238 815 sau pe e-mail: office@thedrunkenlords.ro

➡ Taupe Bistro Caffe

*Open Bar si Open Buffet (100 eur / persoana)
*la rezervari de 8 persoane primesc o sticla de sampanie G.H. Mumm Cordon Rouge (750 ml)
*nr limitat de locuri

*rezervarile se pot face telefonic la +40726 126 878 sau pe e-mail: office@taupebistrocaffe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.