Fără categorie

TATI ajunge la Bucuresti. Vezi cand se deschide!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

După ce a deschis 15 magazine la nivel internaţional în ultimii doi ani, TATI, brandul de modă francez recunoscut pentru prețurile reduse, deschide primul magazin din Europa de Est, la Bucureşti, pe 27 octombrie. Locaţia din capitală este prima dintr-un lung şir de deschideri ce vor urma în mai multe oraşe din România, Ungaria, Serbia şi Bulgaria.

p_192476_760x420-00-65

Magazinul de 1.700 m² se va deschide în complexul comercial Veranda Mall, din zona Obor, sub umbrela Peeraj Brands International, unul dintre cele mai puternice grupuri de francize de modă din România.

Prin lansarea primului magazin TATI în România, clienții pot avea acces în premieră la o diversitate de produse de calitate, la prețuri reduse, de la haine pentru întreaga familie, produse de înfrumusețare, la articole și decorațiuni pentru casă. Suntem convinși că acest concept de magazin cu varietatea, calitatea și prețurile foarte bune va fi pe placul publicului din România”, a declarat Marian Radu, General Manager Peeraj Brands International.

Un magazin universal, cu reduceri, şi un simbol al patrimoniului francez, TATI continuă să onoreze promisiunea de a îmbrăca întreaga familie la preţuri accesibile. Cu 150 de magazine răspândite în toată Franţa şi alte 15 magazine internaţionale, în care 90% dintre produse sunt vândute cu mai puţin de 10 euro şi cu 200 de produse noi ce apar la fiecare trei săptămâni, brandul reuşeşte mereu să surprindă.

Expansiunea internaţională este un factor de creştere pentru TATI. Compania este o alternativă viabilă la competiţia străina pe piaţa produselor cu prețuri reduse, datorită diversităţii ofertei, ceea ce atrage clasa de mijloc în curs de dezvoltare”, declară Pierre Havransart, Directorul de Operaţiuni Internaţionale TATI. „Pentru fiecare deschidere, alegem parteneri comerciali care au cunoştinţe temeinice”.

În ultimii ani, TATI a lucrat pentru a-şi redefini poziţia pe piaţă. Brandul a regândit complet traseul cumpărătorului în magazin, creând cu atenţie secţiuni care funcţionează ca nişte „boutique-uri” specializate în interiorul magazinului.

➡ Despre TATI

Încă de la înfiinţarea sa în 1948, legendarul retailer francez TATI a acordat mereu prioritate unei strategii de accesibilitate la cele mai mici preţuri pentru produsele de bază dedicate casei şi familiei. Din 2004, TATI este parte a Grupului Eram.

Brandul s-a aflat iniţial în centrele oraşelor, iar acum este prezent atât în centru, dar și în suburbiile oraşelor medii şi mari, cu peste 150 de magazine şi mai mult de 2.000 de angajaţi.

Magazinul TATI este recomandat de RanEvents Comm

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „TATI ajunge la Bucuresti. Vezi cand se deschide!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.