Fără categorie

Tara, tara vrem la Coca-Cola! Pe cine!? Pe TINE! Aplica pana pe 30 mai!

Spread the love
Daca inca nu ati aflat, in aceasta vara, Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.  In 2011, Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship, in unul din departamentele:
Comercial:
– 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Iasi si Cluj
– 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti
– 1 internship in Key Accounts in Bucuresti
– 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti
Productie:
– 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti
– 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti
– 1 internship in Planning in Bucuresti
– 1 internship in Logistica in Bucuresti
Resurse Umane:
– 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti
Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul http://cchbcjobs.ro in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.
Anul acesta campania continua sub sloganul Turn 125 years of brand history into your career story, invitandu-i pe tinerii talentati sa descopere povestea de succes din spatele unui brand cu o istorie de 125 de ani si oferindu-le ocazia de a scrie primul capitol al povestii lor de cariera alaturi de echipa Coca-Cola HBC Romania.

Deci, ce mai astepti!? Esti student in an terminal!? Ai chef de o  Cola rece in fiecare zi!? Vrei o cariera plina de viata efervescenta? Nu uita si aplica pana pe 30 mai!

0 gânduri despre „Tara, tara vrem la Coca-Cola! Pe cine!? Pe TINE! Aplica pana pe 30 mai!”

  1. ………Vara aceasta Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara……..Anual programul de internship reprezinta pentru tineri oportunitatea de a lua pulsul vietii in organizatie si de a lua contact cu realitatile domeniilor in care s-au format. Internshipurile sunt platite se desfasoara pe o perioada de trei luni si sunt adresate studentilor si masteranzilor……..In 2011 Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship in unul din departamentele …….Comercial ….- 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti Timisoara Ploiesti Iasi si Cluj….- 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti….- 1 internship in Key Accounts in Bucuresti….- 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti…….Productie ….- 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti….- 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti….- 1 internship in Planning in Bucuresti….- 1 internship in Logistica in Bucuresti…….Resurse Umane ….- 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti…….Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook ……..Aplicatiile pot fi trimise online pe pana pe 30 mai……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.