Fără categorie

Tara, tara vrem la Coca-Cola! Pe cine!? Pe TINE! Aplica pana pe 30 mai!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Daca inca nu ati aflat, in aceasta vara, Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.  In 2011, Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship, in unul din departamentele:
Comercial:
– 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Iasi si Cluj
– 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti
– 1 internship in Key Accounts in Bucuresti
– 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti
Productie:
– 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti
– 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti
– 1 internship in Planning in Bucuresti
– 1 internship in Logistica in Bucuresti
Resurse Umane:
– 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti
Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul http://cchbcjobs.ro in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.
Anul acesta campania continua sub sloganul Turn 125 years of brand history into your career story, invitandu-i pe tinerii talentati sa descopere povestea de succes din spatele unui brand cu o istorie de 125 de ani si oferindu-le ocazia de a scrie primul capitol al povestii lor de cariera alaturi de echipa Coca-Cola HBC Romania.

Deci, ce mai astepti!? Esti student in an terminal!? Ai chef de o  Cola rece in fiecare zi!? Vrei o cariera plina de viata efervescenta? Nu uita si aplica pana pe 30 mai!

0 gânduri despre „Tara, tara vrem la Coca-Cola! Pe cine!? Pe TINE! Aplica pana pe 30 mai!”

  1. ………Vara aceasta Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara……..Anual programul de internship reprezinta pentru tineri oportunitatea de a lua pulsul vietii in organizatie si de a lua contact cu realitatile domeniilor in care s-au format. Internshipurile sunt platite se desfasoara pe o perioada de trei luni si sunt adresate studentilor si masteranzilor……..In 2011 Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship in unul din departamentele …….Comercial ….- 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti Timisoara Ploiesti Iasi si Cluj….- 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti….- 1 internship in Key Accounts in Bucuresti….- 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti…….Productie ….- 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti….- 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti….- 1 internship in Planning in Bucuresti….- 1 internship in Logistica in Bucuresti…….Resurse Umane ….- 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti…….Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook ……..Aplicatiile pot fi trimise online pe pana pe 30 mai……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *