Social

Tabla fălțuită, un montaj potrivit pentru orice tip de acoperiș

Spread the love

Amenajarea unei case este un proces îndelungat care necesită anumite investiții pentru a răspunde întru totul necesităților dumneavoastră.

Indiferent de natura lucrării arhitectonice pe care trebuie să o executăm – de restaurare sau de construire de la zero – avem nevoie de materie primă pentru toate componentele clădirii. Iar unul dintre cele mai importante elemente în ceea ce privește finisarea construcției este, bineînțeles, acoperișul. De aceea, ar trebui să alegem materialele cu grijă și să ținem cont atât de specificațiile tehnice, cât și de atributele importante ale calității precum durabilitatea și confortul. De asemenea, contează ca sistemul de învelitoare pe care îl alegem să fie într-o armonie deplină cu celelalte elemente ale clădirii, garantând în acest fel un model decorativ cu finisaje elegante.

➡ Tablă fălțuită conferă un design unic clădirilor

Una dintre materiile prime pe care le putem alege îndeosebi în cazul acoperișurilor cu pante lungi este tabla fălțuită GreenCoat PLX a producătorului scandinav SSAB. Printre avantajele oferite de acest tip de montaj se numără versatilitatea – poate fi utilizat cu succes atât în construcția unor clădiri clasice, cât și în cazul imobilelor moderne.

Acest sistem de învelitoare este un produs care poate fi destinat oricărei lucrări de tinichigerie, indiferent de gradul de dificultate pe care îl prezintă acesta.

În comparație cu alte produse existente pe piață la ora actuală, cele care fac parte din portofoliul producătorului scandinav SSAB prezintă anumite particularități și anume – sunt vopsite prin intermediul tehnologiei ecologice patentate, în care o parte considerabilă a materialului convențional pe bază de produse fosile este înlocuit cu un element pe bază bio.

Tabla fălțuită GreenCoat PLX face parte din categoria produselor premium și poate fi disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni, utilizându-se de întregul potențial al avantajelor estetice pe care le poate aduce oțelul vopsit.

De altfel, acest tip de învelitoare oferă arhitecților posibilități multiple de a-și pune în valoare creativitatea, aptitudinile profesionale și cunoștințele tehnice pe care le-au acumulat în timp.

➡ Ce alte beneficii oferă aceste sisteme de învelitoare

În general, rolul pe care îl îndeplinește un sistem de învelitoare este acela de a proteja în întregime imobilul, așadar ar trebui să vă orientați către un sistem de calitate care să nu ofere surprize neplăcute în timp. De altfel, pe lângă funcțiile estetice pe care trebuie să le îndeplinească o tabla de acoperiș, ar trebui să posede și anumite atribute precum siguranța și confortul, protejând interiorul casei de intemperii sau de infiltrații de apă.

Un alt beneficiu rezidă în modul facil și rapid în care se poate realiza montajul unui astfel de acoperiș – nu este nevoie decât de maximum două persoane.

Tabla fălțuită se înscrie în categoria celor mai durabile materii prime. Fiind de calitate superioară, durata de exploatarea este de 50 ani, iar garanția de menținere a culorii este de 20 de ani.

Prin urmare, cheltuielile de finisare ale unei clădiri trebuie privite ca fiind investiții durabile, de aceea nu ar trebui să dăm dovadă de superficialitate în ceea ce privește procesul de selecție al acoperișului, unul dintre cele mai importante elemente ale construcției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *