Fără categorie

Tabara pentru copii mari – Pentru ca in orice adult inca se mai joaca un copil

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

cropped-20160618_111726-01.jpeg

Nu stiu altii cum sunt dar eu inca am momente cand ma bucur precum un copil. Copilul din mine inca e viu si plin de viata. Si pentru ca sunt sigur ca nu sunt singurul, cineva s-a gandit la un proiect pentru „copii mari”.

Cum ar fi sa te recreezi si sa te relaxezi in acelasi timp?

Tabara de copii mari

Unde? Cum? Pe parcursul zilelor 2, 3 si 4 septembrie va avea loc prima editie a proiectului “Tabara de copii mari”, care propune adultilor o plimbare inapoi in timp, dar plina de activitati specifice anului 2016.


Construita in asa fel incat sa ne aminteasca de copilarie, tabara se va desfasura la mare, la Eforie Sud, cu 400 de locuri disponibile pentru cazare, incepand de la 3 pana la 10 paturi intr-o camera.

IMG_20160616_210445

“Tabara de copii mari” imbina activitatile de joaca, printre care amintim bataia de culori si cu baloane cu apa, cu momentele pentru majori, cum ar fi 20 djs la pupitru, muzica live, zone de relaxare si de entertainment.

Mai mult, vor exista si tarabe cu accesorii handmade, iar focul de tabara va fi intretinut de un moment muzical cu tarabane si de un jam session.

Pe langa faptul ca distractia este motto-ul mini vacantei de la inceputul toamnei, zona in care se va desfasura tabara este exact locul de intalnire dintre plaja si padure, astfel ai parte de 2 in 1, racoare si soare in acelasi timp.

blue-mountains-jamaica
Fiind prima tabara din Romania adresata copiilor mari, programul de distractie va fi non stop, iar calatoria spre libertate costa doar 100 de euro, unde sunt incluse cazarea si transportul. Biletele pot fi achizitionate de aici 

Facebook “Tabara de copii mari

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *