Fără categorie

Sute de elevi din județul Satu Mare au cunoscut normalitatea

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu cred ca exista iarna si nu cred ca va exista vreauna fara sa imi aduc aminte de o calatorie pe care am facut-o anul trecut. Eram in Satu Mare si ma duceam sa vizitez, sa fac poze si sa scriu un reportaj despre un liceu de acolo. Si asa am descoperit Liceul “George Barițiu” din Livada, județul Satu Mare.

centrala-termica-ariston-cares-premium-24-kw

Si cand am vazut in ce stare deplorabila se afla m-am gandit cum as putea sa schimb lucrurile. Dar n-am stat mult sa ma gandesc si s-a produs schimbarea. Azi elevii de acolo, cu ajutorul unor centrale Ariston au condiții normale pentru a învăța, pentru a reduce abandonul școlar. Ca si idee, la Liceul “George Barițiu” din Livada învață 700 de elevi, iar internatul-cămin are 150 de locuri pentru școlari dar și pentru dascălii care fac naveta.

Lucrările au durat o lună și jumătate, însemnând spargerea pereților, curățarea spațiului, întărirea podelei pentru noua instalație, montarea și apoi zugrăvirea. Acestea au fost făcute de o echipă colaboratoare sătmăreană. Oamenii au fost ajutați de administratorul liceului, de câțiva localnici și au avut și sprijinul primăriei, pentru că voluntariatul reprezintă o componentă esențială a proiectului “Ajută un sat. Schimbă o țară”.

Noua instalație va încălzi și Centrul de Informare și Documentare aflat în același imobil. Aici se va derula programul “Educat civilizat”, gândit de unul dintre dascălii liceului. Centrul este un spațiu destinat elevilor, profesorilor dar și celorlați membri ai comunității locale, care doresc să citească ori să se informeze.

echipa-berluni

➡ De ce ai nevoie de montaj centrale termice?

Asta e mai mult o intrebare ipotetica pentru ca stim de ce avem nevoie de centrale termice. Ca vorbim de centrale termice Ariston, de preturi pentru centrale sau pret pentru serviciu montaj, motivele le cunoastem toti. De ce sa alegi totusi, Berluni?

Principala diferentiere este faptul ca Berluni ofera servicii complete. Nu achizitionezi doar un produs, achizitionezi un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie. Nu sunt un simplu magazin ce comercializeaza centrale termice sau sisteme de incalzire, ci sunt un partener pe termen lung pentru toti cei care isi doresc confort total in casa.

La Berluni beneficiezi de consultanta de la specialisti in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.

Ca in orice alt domeniu, in domeniul termic conteaza foarte mult numele producatorului. Un producator mare are capacitatea de a face teste, de a descoperi noi tehnologii si de a spori eficienta produselor pe care le inoveaza.

Colaboram cu cele mai mari nume din domeniu si ne asiguram de faptul ca toate centralele, caloriferele sau boilerele comercializate sunt de o calitate superioara si atestate pentru a fi vandute pe piata din Romania. O dovada clara a calitatii pe care o oferim este autorizarea ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.