Fără categorie

Surori bune si nebune – O comedie lunga, buna si prea tare ca sa o ratezi in 2016!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Imi era dor de o comedie cu actori aparent cvasinecunoscuti, care n-au simtul penibilului dar cu multa inspiratie si pofta de joc actoricesc. „Surorile bune si nebune” e acel gen de comedie care incepe sec, nu spune aparent nimic, cu actrite cu putina carisma si sex appeal pe terminate, dar, odata ce te lasi purtat de actiune si scene, umorul pare sa creasca precum creste cozonacul si cand explodeaza, 99,99% din sala se tavaleste pe jos de ras, in hohote, cu lacrimi in ochi sau gura blocata intr-un rictus in stil Joker din Batman.

Comedia are scene atat de spumoase incat te rogi sa se termine sa pot respira si tu. N-am vazut pe nimeni care sa nu rada la acest film, indiferent de varsta, sex, experienta in movie blog sau doar incepatori. Te termina psihic. E acel gen de comedie care NU vrei sa se termine, atat e de lunga dar iti place asa cum iti plac noptile lungi in care nu dormi pentru ca esti ocupat cu „alte” activitati alaturi de persoana iubita 😀

Si totusi, de ce e atat de buna comedia asta :-??

Nebunia asta de comedie e numai buna ca sa o vezi cu gasca de prieteni ca sa nu razi singur ca prostu si cand te intalnesti cu ei sa razi de ce iti aduci aminte din film. Au fost minute intregi in care filmul era practic obturat de zgomotul hohotelor de ras din sala.

Dar sa trecem putin prin poveste…

Acțiunea filmului incepe cu povestea surorilor Ellis: Kate (Tina Fey – FOTO SUS) și Maura (Amy Poehler). Ambele cu probleme si frustrari nerezolvate din copilarie si cu doi parinti care vor sa-si traiasca cea de-a treia varsta fara griji si obligatii. KATE, desi temperamentala si fara job, fara bani si fara un loc stabil unde sa stea are o fata dintr-o relatie esuata, pe Haley (Madison Davenport FOTO JOS). Nici surioara ei nu sta mai bine la capitolul relatii sentimentale pentru ca traieste singura dupa ce a divortat de cativa ani.

Pana acum, asa cum am povestit anterior, nu e nimic care sa intrezareasca o comedie buna. Dar totul se schimba precum gustul prajiturii abia scoase din cuptor in momentul in care amandoua ajung in orasul natal si afla ca parintii vor sa le vanda casa. Si inainte de a pierde locul unde s-au format amandoua ca adulte, desi viata inca nu le-a maturizat, decid sa faca cea mai traznita petrecere.

Iar de aici lucrurile incep sa o ia razna in toate partile ca un foc de artificii prea amplu si complex ca sa-l poti controla si singurul lucru care iti ramane de facut este sa deschizi ochii larg pe cer si sa te bucuri de spectacol. N-are sens sa merg mai departe cu ideile.

MERGETI LA FILM, VA IMPLOR, nu fiti tristi si daca NU o sa va placa filmul asta imi scrieti pe mail si va returnez banii de bilet. Atat e de buna comedia asta, va jur 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Filmul are premiera pe 01 ianuarie 2016 și este distribuit de Ro Image.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.