Atelier de Idei, Divertisment, IT&C, Social, Tineri

Sunt invitat ca speaker la BLOCKCHAIN SUMMIT la Sibiu. Incep 2019 in forta!

Spread the love

Blockchain Crypto Summit 2019 va dezbate si va aprofunda aspecte de ultima oră din tehnologia Blockchain și criptomonede. Blockchain Crypto Summit se afla la doua editie si a aparut ca o necesitate dupa succesul repurtat de prima editie care a avut loc anul trecut in Martie. Seria de Conferinte se adreseaza pietei romanesti de blockchain si crypto, fiind planuit ca acest eveniment sa se dezvolte si in celelalte mari orase ale tarii.

Astfel, pe 2 februarie, sunt invitat la Hotel Ibis din Sibiu sa vorbesc despre fenomenul cripto, despre criptomonitor.ro si ultimele insight-uri world wide din aceasta industrie alaturi de Emil Ardelean – ( Austria) reprezentant al Global Crypto World (o companie austriacă de succes din domeniu crypto), care va vorbi despre oportunitățile in zona investițiilor în mining, trading si ICO; Diana Ștețiu – ( România ) care va vorbi despre elemente legislative referitoare la criptomonede si tehnologia Blockchain; Norman Frankel – ( Marea Britanie ) care va vorbi despre lumea blockchain; Andrei Tara – (România) Co-founder la Transylvania Labs – va aborda subiecte tehnice legate de zona de Blockchain development, oportunitati pentru proiecte in derulare, cursuri de Blockchain si Viorel Fleșeriu – ( România ) va aborda teme legate de proiectul Blockchain Alliance.

Eu am descoperit zona crypto anul trecut cand am fost cooptat in proiectul editorial criptomonitor.ro. Din pacate piata in prezent se afla intr-un usor declin, iar Bitcoin, criptomoneda reper a industriei se zbate undeva intre 3500 si 3600 de dolari. Din fericire platformele de tranzactionare inca sunt la mare cautare si inovatiile in domeniu tot apar si vor mai aparea. O mostra dintr-un material video despre platforma e-Toro de tranzactionare.

 

➡ Zona crypto – de la content la speaker

Totul a culminat cu invitatia lui Emil Ardelean de a intelege cum functioneaza platforma Global Crypto World. A fost momentul de excelenta al anului 2018, moment in care am reusit sa cunosc si sa vorbesc cu investitori din India, Africa, Spania, Italia, Germania, Austria despre cryptomonede.

Aici gasiti si alte materiale video din octombrie 2018 din cadrul intalnirii din Austria.

➡ Cine este Viorel Fleseriu?

Viorel Fleșeriu este pasionat de Blockchain, fondator Blockchain Alliance, cofondator al Casei de Comerț Balcanice și a Institutului Balcanic de Arbitraj. Combina cu succes lumea de business cu ultimele tehnologii. Este creatorul unei structuri internaționale care își propune să introducă tehnologia Blockchain către mase și instituții administrative guvernamentale. A fost de acord să ne împartășească din experiențele sale.

Blockchain Alliance este o structură internațională unică de experți care conlucrează si acoperă întregul spectru de Blockchain cu scopul de a oferi soluții avansate și inovative de implementare a tehnologiei. Ideea Blockchain Alliance  s-a născut din carența pieței de Blockchain unde până acum trebuia bătut la mai multe uși pentru a obține soluții diferite pentru marile proiecte, acestea nefiind conferite într-o simbioză. Introducerea conceptului de One Stop Shop în Blockchain rezolvă exact aceste lipsuri ale pieței, conlucrarea în echipă conferind avantajele unei arhitecturi stabile.

Mai multe despre acest subiect gasiti in publicatia careers-business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *