Fără categorie

Sunt blogger, sunt barbat si militez pentru frumusetea FARA Prejudecati

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

În ziua de astăzi, prejudecățile privind operațiile estetice au ca sursa frustrarile. Toti vrem sa fim sanatosi, prezentabili, si atunci cand unii dintre noi, din varii motive, refuza beneficiile unor interventii, nu inteleg de aceleasi gen de persoane simt nevoia sa-i ostracizeze pe cei care au curajul sa faca alegeri.

Datorita agentiei Creative Ideas am ajuns sa fiu si eu prezent la acest eveniment si am aflat o multitudine de lucruri interesante.

Campania „Fără Prejudecăți”, inițiată de doctorul estetician Călin Doboș împreună cu Luminița Balaban, marchează un pas al femeii moderne către schimbarea mentalității cu privire la operațiile estetice. Dar sa trecem mai departe, zic!

➡ „Fără Prejudecăți” învață femeile cum să își învingă temerile

Campania „Fără Prejudecăți” este dovada unei inițiative curajoase care are ca scop informarea femeilor în legătură un subiect destul de controversat și anume implanturile cu silicon, în particular, și operațiile estetice, în general. Cu sloganul „De mâine mă schimb!”, campania „Fără Prejudecăți” învață femeile cum să își învingă temerile, și nu în ultimul rând, le familiarizează cu ideea că orice femeie care își dorește silicoane, le poate avea.

Prin această campanie, doctorul estetician Călin Doboș a dorit să evidențieze faptul că operațiile estetice, cu precădere implanturile cu silicon, sunt pur și simplu metode de îmbunătățire a aspectului fizic.

➡ Orice mit, prejudecată sau teamă a femeilor cu privire la operațiile estetice trebuie să dispară

Am demarat această campanie de informare deoarece zi de zi în cabinetul meu intră paciente cu prejudecăți, nelămuriri și îmi expun multe lucruri neadevărate despre operațiile estetice. Imi doresc că orice mit, prejudecată sau teamă a femeilor cu privire la intervențiile de mărire a sânilor să nu mai existe. îi mulțumesc Luminiței Balaban pentru că a avut curajul de a vorbi liber de experiența ei.” a completat doctorul estetician Călin Doboș.

_DSC7081

➡ De mâine mă schimb!

Înainte de a decide să îmi pun silicoane și să accept să vorbesc deschis despre acest lucru, am cunoscut o mulțime de femei cu implanturi. Unele lucruri despre implanturi le știam, iar altele am aflat întâmplător. Mi-au mărturisit și ele multe dintre aceste lucruri, dar abia în momentul în care m-am confesat și le-am vorbit despre temerile mele. Frică de implanturi este nejustificată și că orice mit circulă trebuie desființat. Acest lucru am și încercat să fac și eu prin cele 4 articole #faraprejudecati de pe blogul meu.” a declarat bloggerița Luminița Balaban.

➡ Un pacient din cinci alege să corecteze mai mult decât un defect prin intervențiile estetice

Încă din studenție, când a realizat prima intervenție de chirurgie estetică, dr.Călin Doboș a operat sute de pacienți, prin metode de ultimă generație. Un pacient din cinci, alege să corecteze mai mult de un defect atunci când apelează la serviciile sale.

➡ Cele mai căutate operații estetice sunt cele la nivelul bustului, rinoplastia și liposucția

De-a lungul anilor, pacienții au venit la cabinetul Dr. Călin Doboș pentru operații estetice care să îi ajute să schimbe aspectul estetic și să le ofere noi oportunități prin schimbările făcute. Cei care au trecut pragul cabinetului sau, au ales să operații de corectare diverse. Una din trei paciente aleg operațiile la nivelul bustului, fie că vorbim de lifting mamar, fie despre augumentarea mamară. De asemenea, rinoplastia și liposucția reprezintă fiecare până la 25% din sferă opțiunilor pacienților. Cu o pondere mai scăzută, de câte 10%, intervențiile la nivel facial și chirurgia genitală se află pe lista serviciilor lui doctorului Călin Doboș.

De asemenea, una din cele mai populare intervenții chirurgicale o reprezintă injecțiile cu toxină botulinică și cele cu acid hialuronic. Acestea sunt făcute de 25% dintre pacienții care apelează la dr. Doboș. 80% dintre pacientele lui Călin Doboș, sunt românce stabilite în străinătate, iar 20% doamne ce locuiesc în țară.

_DSC7011

➡ Despre Dr. Călin Doboș

Dr. Călin Doboș deține o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 15 ani de lucru în țară, dar și prin participarea la diferite congrese internaționale în aproape toate țările din Europa, pe continentul American, SUA, Canada și Asia. Acesta a reușit să aducă la noi în țara cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.

Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual reprezintă cartea de vizită a Dr. Călin Doboș.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *