Fără categorie

Sun’s Day Fest – evenimentul care a adus vara la Mogosoaia

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Chiar daca vara nu si-a intrat inca in drepturi, stiu sigur ca a intrat in Capitala pe la Mogosoaia. Culori hippie ca-n anii 70, muzica de club si melodii de picnic, vin atent selectionat si o atmosfera eclectica – un amestec de rural si urban deopotriva, un cupaj de flori de camp si bauturi de lux.

 Sun’s Day Fest, s-a vrut un picnic boho, dar a fost mai mult de atat. A fost o evadare din rutina, unde culorile stridente, insolitul au inlocuit banalul weekend de Capitala. S-au degustat preparate campenesti, gratar dar cei mai exigenti clienti s_au putut delecta cu cocktailuri cosmopolite.

Sub indemnul ,,Let’s chase the sun’’, participantii veniti la picnic au avut parte de un ambient bucolic . Concret, toti cei prezenti  s_au relaxat si s-au bucurat de seturile stylish de picnic, au servit masa pe paturi colorate in stil hippie, scaunele au fost inlocuite cu capite hippie de fan, iar cei mai energici participanti s_au intrecut in jocuri de iarba verde.

Momentul serii a fost oferit de o trupa instrumentala live care a schimbat ritmurile muzicii de la folclorul clasic pana la acorduri traditionale internationale.

Pe parcursul unei zile intregi, zona verde din apropierea Palatului Mogosoaia s-a tranformat intr-un basm fermecat cu decoratiuni si corturi boeme, sezlonguri relaxante, bijuterii chic, cocktailuri delicioase si tatuaje creative.

 Multe vedete si-au facut aparitia la acest picnic precum: Radu Vâlcan, Adela Popescu, Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, Giulia Huidu, Stephan Pelger, Ramona Bădulescu, Florin Dobre, Nadd Hu, Diana Enciu si Otravă.

Parteneri: Banca Transilvania, Martini, British American Tabacco, Pepsi Cola, Strongbow, LOFT Catering, Sephora, Exotique, Acustica, Ţiriac Auto.

 

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *