Fără categorie

Sunetul copilariei de la bunici se invata…

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Era vara lui 1993. Eu si cu surorile mele, Georgiana si Alexandra, eram la bunici ca de obicei. Eu m-am nascut la Campulung Muscel, intr-o zi de iarna grea, era 23 decembrie, si am vazut lumina zilei pe la ora trei dimineata. Dar de la varsta de doi ani pana la patru ani am stat la bunici, iar apoi, dupa ce am intrat la gradinita, in fiecare vara si fiecare iarna veneam la bunici. Bunica ma rasfata si ma iubea foarte mult si atunci cand a venit clipa sa-i arat dragostea si afectiunea mea, a venit timpul sa am si eu grija de ea si, cand a inceput sa aiba probleme de auz, am intrat pe site-ul comenzi.ro si am cautat oferte de aparate auditive.

➡ Inceputuri

Cand eram mic, eu eram un carnivor si cand bunica nu avea bani sa-mi cumpere carnati, sunca presata si alte nebunii imi dadea sa mananc orez cu legume. Eu replicam atunci: Ce mamaie, ca eu nu sunt chinez sau japonez sa mananc orez!!!

-Dar ce esti tu ma, strengarule! Esti american, americanule, carnivorule! Si asa mi-a ramas mult timp porecla si pentru ca ma iubea se ducea in cotet si imi taia o gaina pe care mi-o pregatea intr-un mare fel de delicios. V-am spus aceste lucruri ca sa intelegeti putin intamplarea si contextul si dorinta de a o ajuta cum pot eu mai mult.

Nu intamplator am ajuns sa caut aparat auditiv pe site-ul comenzi.ro pentru ca au cele mai bune aparate.

COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.
​Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc.

Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor.

Sunt de 12 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele.

➡ amintiri din copilarie

Cum va spuneam, era vara lui 1993 si eram la bunici. Ca de fiecare data, cum ajungeam acolo, incepeam sa ma urc pe copacii din gradina. Pe acea vreme bunica avea un mar varatic pe care-l devoram precum omida cand merele de abia erau cat jumatate din podul palmei. Mai avea bunica un visin si un cires de soi pietros, inalt de peste 25 de metri pe care ma cataram pana in varf. Si de acolo din varful ciresului vedeam cu curge Dambovita si ce curata si limpede era pe atunci. Si dupa ce ma balaceam toata ziua ma lua un somn si ma aruncam in patul tapitat al bunicilor unde cautam sa citesc bancuri din revistele bunicului meu.

Imi aduc si acum aminte, parca a fost ieri cand bunica m-a intrebat ce vreau sa mananc si i-am spus din nou, „orice dar cu carne”  🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Sunetul copilariei de la bunici se invata…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.