Fără categorie

Suicide Squad din nou in Box Office. Ca bonus avem concurs invitatii duble!

Spread the love

Vladimir Draghia

Pentru al doilea weekend consecutiv, elita anti-eroilor din „Brigada sinucigaşilor”, prezentată de regizorul David Ayer, este filmul numărul unu în România, unde conduce box office-ul românesc cu încasări de peste 1.156.779 de lei şi 52.637 de spectatori, în cel de-al doilea weekend petrecut pe marile ecrane din ţară.

Criss si Vlad
Scenarist şi regizor, David Ayer introduce pentru prima dată la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretaţi de o distribuţie excepţională din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman şi Viola Davis.

Si pentru ca vestile bune nu vin intotdeauma singure, avem si concurs cu invitatii duble la film. Detaliile in articol!

➡ Why do you feel so good to be bad!?

Anti-eroii DC au devenit un adevărat fenomen şi s-au transformat într-un succes de casă spectaculos, atât în România cât şi la nivel internaţional, în doar cateva zile de la lansare.

Recordurile din premieră sunt dovada popularităţii personajelor negative, a umorului şi acţiunii atât de magistral prezentate publicului de către David Ayer.

Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman şi Viola Davis interpretează rolurile principale.

Din distribuţia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach şi Karen Fukuhara, aflată la debut.

Filmul este produs de Charles Roven şi Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson şi Geoff Johns în calitate de producători executivi.

Echipa de creaţie cu care a lucrat Ayer este formată din: directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley şi Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzică este asigurată de compozitorul Steven Price.

Warner Bros. Pictures prezintă „Brigada sinucigaşilor”, o producţie Atlas Entertainment, un film de David Ayer, disponibil din 5 august la cinema, în 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

➡ Concurs

N-ai vazut pana acum Suicide Squad? Te invit la concurs. Ce trebuie sa faci?

Aduna o echipa din cei mai periculosi anti-eroi, criminali incarcerati, da-le cel mai tare arsenal pe care il ai la dispozitie si trimite-i intr-o misiune ultrasecreta, din care nu conteaza daca se intorc.

Pasul 2: Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Brigada Sinucigasilor.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 23 – 29 august. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul se desfasoara in perioada 17.08.2016 – 21.08.2016, ora 22:59. Castigatorii vor fi anuntati pana luni, 22.08.2016, ora 23:59.

Intrebare concurs!

Aceasta actrita australiana interpreteaza in Brigada Sinucigasilor rolul lui Harley Quinn – alias Dr. Harleen Quinzel  – o fosta doctor psihiatru care s-a indragostit de Joker, cel mai faimos pacient al sau si acum vede viata ca o mare gluma.

Actrita a devenit celebra cu rolul de debut din Lupul de pe Wall Street, jucand apoi in Whiskey Tango Foxtrot, Focus si Legenda lui Tarzan. Care este numele ei?

  1. Margot Robbie
  2. Viola Davis
  3. Alicia Vikander

Succes!

0 gânduri despre „Suicide Squad din nou in Box Office. Ca bonus avem concurs invitatii duble!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.