Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Structuri MEGA din piese LEGO la Mega MALL

Spread the love

#teaser

➡ Aproximativ 250 de kilograme de piese lego reunite într-o singură figurină;
➡ Peste 30 de personaje expuse pe trei niveluri ale centrului comercial;
➡  Ateliere creative LEGO in fiecare weekend, in zona Peek&Cloppenburg, Nivel 1;

În perioada 31 august – 30 septembrie, vizitatorii Mega Mall au oportunitatea de a explora fascinantul univers LEGO. Aici, clienții de toate vârstele sunt invitați să admire figurine de dimensiuni impresionante, care pot ajunge până la 250 de kilograme și 2 m înălțime. Vor fi expuse peste 30 figurine, iar pricipalele puncte de atracție sunt personajele din serialul Star Wars, modelele LEGO clasice, animale, exponate supradimensionate – cu efect WOW, și zona LEGO Head Art. Acestea au fost realizate de profesioniști, iar unul dintre artiștii care a dezvoltat colecția este belgianul Dirk Denoyelle, expert certificat LEGO.

Zone de ateliere de creație pentru copii

Cei mici vor fi, cu siguranță, inspirați după întâlnirea cu eroii din LEGO Friends precum Mia și Stephanie sau cu faimoasele personaje din Star Wars, precum roboțelul C3PO, maleficul Darth Maul sau Captain Rex. Pentru a da frâu liber imaginației, în fiecare weekend, în intervalul 12:00 – 20:00, copiii sunt invitați la atelierele unde vor avea la dispoziție piesele și sprijinul necesar pentru a-și dezvolta creativitatea, capacitatea de gândire în spațiu, dar și abilitățile de coordonare.

În zona LEGO Friends copiii vor avea la dispoziție piese de construcție din seria LEGO Friends. Mai mult, în zona măsuțelor de construcții copiii vor putea participa și la concursuri de creație – vor primi provocarea de a construi cel mai înalt turn, dar și de atenție. De asemenea, juniorii vor putea demonstra că sunt curajoși la competiția de prins crocodili construiți din piese LEGO.

Până acum, Festivalul LEGO a mai fost prezent în Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina. Bulgaria și România. Accesul la expoziție și la atelierele de creație este gratuit.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați si face parte din portofoliul NEPI Rockastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de Trickshot Mega Mall, sala de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *