Atelier de Idei

STOP otravurilor turcesti sub chip de fructe si legume proaspete

Spread the love

fruits_jpgRecent, intr-un reportaj de la PRO TV, un producator de fructe si legume turc a fost intrebat daca mananca legumele crescute la neon si stimulate cu hormoni, iar cultivatorul turc a dat un raspuns socant ” nu am innebunit sa dau asa ceva de mancare copiilor mei”. Vezi detalii aici

Din vremuri istorice, turcii au incercat cu disperare sa ne cucereasca, dar s-au lovit de Mihai Viteazul, Vlad Tepes,  Stefan cel Mare, Iancu Corvin de Hunedoara sau Mircea cel Batran. In prezent, turcismele, manelele, kebaburile, shaormele si toate prostiile din lume ne-au invadat, iar pazitori avem papitoaie cu fete de Muppet gen: Bazac, Boc, Basescu. Am devenit lada de gunoi  a tuturor ,,tiganilor,, turciti si asta se intampla prin bunavointa si sprijinul impotentilor nostri politicieni, dar si din cauza ca ne-am lenevit atat de mult incat ne este sila sa mai muncim pamantul macar atat cat sa ne hranim sanatos copiii si preferam sa-i otravim cu gunoaiele din import!

Turcii ne-au cucerit! Avem pamant hranitor, cu cele mai bune soluri din Europa, dar preferam surogate manelizate,  iar  realitatea e cruntă. 70% dintre legumele vandute in Romania provin de la turci. Alte comentarii sunt de prisos

By:  Bogdan DĂRĂDAN

0 gânduri despre „STOP otravurilor turcesti sub chip de fructe si legume proaspete”

  1. raspunsul il gasesti langa tine…miroase puternic a trandafir…dar nu e decat un….impachetat:) politicieni+romani+soarta+politicieni+romani lenesi+romani+politicieni-tarani muncitori-…atat:)

  2. ,aspectul’predomina mai toate domeniile Romaniei…(nu spun TOATE ca sunt mai ,,naiva” …)si daca nu sunt turcii atunci sunt altii .. doar NOI ramanem aceasi ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.