Fără categorie

STEFANIA CHIRU: Before I Go to Sleep

Spread the love

Un thriller cu o puternică încărcătură psihologică ce te ține în suspans până la ultimul cadru. Proiectat după romanul bestseller al lui S. J. Watson, pelicula prezintă viața Christinei, interpretată de Nicole Kidman, ce suferă de o boală necruțătoare. Christine este măcinată de o puternică formă de amnezie cauzată de un accident care o face să uite în timpul somnului cine este și tot ce s-a întamplat pe parcursul zilei.

Fiind o femeie trecută de 40 de ani, se trezește dimineața și are impresia că are toată viața înainte, la 20 de ani. Mai mult decât atât, retrăiește la infinit o metempsihoză alături de presupusul ei soț (interpretat de Colin Firth) care trebuie să îi explice în fiecare dimineață cine este și de ce se află acolo.

Filmul ia o nouă întorsătură de fiecare dată când te aștepți mai puțin. Încercând să își amintească cum a ajuns așa, Christine ține un jurnal video unde descoperă că se întâlnea regulat cu un psihiatru (Dr. Nasch) care încearcă să o ajute. Însă în repetate rânduri se îndoiește de identitatea acestuia, asociindu-l cu atacatorul ei.

Pe parcursul filmului fiecare personaj ia în mintea Christinei rolul vinovatului, a celui care a adus-o în starea în care se află. Însă până la sfârșit descoperă că omul care pretindea a fi soțul ei îi vindea în fiecare zi povești false despre viața lor împreună, acesta fiind de fapt cel care i-a distrus viața și amintirile.

Restul la cinema!

Stefania CHIRU

0 gânduri despre „STEFANIA CHIRU: Before I Go to Sleep”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.