Fără categorie

Starbucks Reloaded…atat de aproape de mare

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Zilele de august vor avea un gust mai intens de cafea la malul marii pentru ca de astazi s-a inaugurat a doua cafenea Starbucks din Constanța.

image1

Noua zona de leisure se afla localizata în City Park Mall. Iubitorii de cafea au practic un motiv in plus de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.


Cafeneaua Starbucks din City Park Mall a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks prin caracteristici principale de design ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei.

20160721_185508
În fața barului de cafea este un spațiu format din două zone pentru comunitate, pentru a încuraja mai mult comunicarea dintre clienți și partenerii din cafenea (angajații).

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România.

În prezent, există 21 de magazine Starbucks în țară: 13 în București, unul în Cluj – Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov și două în Iași.

Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licență cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziționat anteriorul operator Starbucks din România.

„Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în țară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experiența Starbucks cât mai aproape de toți clienți”, a adăugat Mateusz Sielecki.

➡ Starbucks si povestea unei cafele…

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei.

➡ AmRest insight info

AmRest Holding SE (AmRest, WSE: EAT) este cel mai mare operator independent de lanțuri de restaurante din Europa Centrală și de Est, cu o prezență internațională în creștere.

Din anul 1993, AmRest are in portofoliu branduri precum KFC, Pizza Hut, Burger King și Starbucks.

AmRest deține brand-ul Tagliatella care este dezvoltat internațional atât ca restaurante operate de Companie, cât și ca restaurante în regim de franciză.

AmRest a achiziționat, de asemenea, două branduri unice care operează în China – Blue Frog și Kabb.

În prezent, AmRest operează peste 1.000 de restaurante lidere în categoriile Quick Service și Casual Dining. Datorită culturii „Totul este Posibil”, în fiecare zi, peste 22.000 de angajați AmRest din 13 țări livrează măncăruri delicioase și servicii excepționale la prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *