Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Starbucks iti aduce cafeaua in campus la… metrou Politehnica

Spread the love

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, deschide o nouă cafenea în București, în complexul de birouri Campus 6.1 dezvoltat ȋn zona Politehnicii, pe Blvd. Iuliu Maniu 6, mizând pe numărul mare de studenți, dar și pe angajații corporate din zonă.

Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 204 metri pătrați și are un design modern, minimalist și cool, pe gustul tinerei generației, accentul fiind pe spații ample foarte confortabile, unde clienții se pot relaxa sau pot munci sau învăța pentru sesiune.

Cafeneaua dispune și de o terasă de 124 metri pătrați pentru fumători și oferă cele mai bune băuturi pe bază de cafea cu care brandul ne-a obișnuit, inclusiv produsele din ofertele limitate, alături de cafelele cu arome de sezon, cum ar fi Pumpkin Spice Latte, vedeta toamnei la Starbucks.

Ne-am gândit la angajații din clădirea Campus 6.1, dar și la cei peste 10.000 de studenți ai Politehnicii care tranzitează parcul din campus zilnic și care, cu siguranță, au nevoie de cel puțin o doză de energie pe zi. N-am uitat vremurile din studenție când stăteam până noaptea târziu în sesiune, tare bine ne-ar fi prins un Starbucks în proximitate atunci”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

Pe lângă popularele băuturi pe bază de cafea, noua unitate oferă și gustări rapide și sănătoase, dar și deserturi delicioase, perfecte pentru pauza de prânz.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 45 cafenele în 12 orașe. Încă de la lansarea primei cafenele în România, în 2007, Starbucks a devenit brandul preferat al românilor, oferind o experiență unică a savurării cafelei, în spații cu design modern, care invită la relaxare, libertate și visare.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1650 de restaurante în 16 țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.