Fără categorie

STAR WARS lanseaza Steelbook-uri in editie limitata!

Spread the love

In timp ce galaxia se pregateste pentru noul film Star Wars, cele 6 filme epice vor fi disponibile incepand cu 13 noiembrie, intr-o editie de colectie limitata, in format Blu-ray steelbook. Pentru adevaratii fani!

Star Wars

Fiecare film are un nou personaj pe coperta: The Phantom Menace (Amenintarea Fantomei) – Darth Maul, Attack of the Clones (Atacul Clonelor) – Yoda, Revenge of the Sith (Razbunarea Sith) – Generalul Grievous, A New Hope (O noua speranta)– Darth Vader, The Empire Strikes Back (Imperiul Contraataca)– Soldat Imperial si Return of the Jedi (Intoarcerea lui Jedi) – Imparatul Palpatine.

De asemenea, fiecare disc Blu-ray include si un comentariu audio cu George Lucas si echipa de filmare, precum si un comentariu audio din inteviuri de arhiva cu distributia si echipa.

Noua colectie include toate cele 6 filme pe Blu-ray, cu 3 discuri aditionale cu peste 40 ore de continut bonus, care a fost lansat anterior. Editie de colectie disponibila in magazinele de specialitate.

Distribuitor: Odeon Cineplex

Star Wars Steelbook

:arrow: Force Awakens

Si pentru ca nu puteam sa vorbesc despre STAR WARS fara sa vorbesc de filmul Force Awakens va invit din nou sa urmariti ultimul trailer. Filmul, distribuit de CineForum, va rula in Romania din 18 decembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.