Fără categorie

STAR TREK vs. STAR WARS la batalia dintre licee la LASER TAG!

Spread the love

Teen Press, revista liceenilor necenzurati, organizeaza “Cupa Liceelor la Laser Tag”, gazduita de catre LaserMaxx Romania. Echipele formate din liceeni din Bucuresti se vor confrunta in arena, pentru “Cupa Liceelor la laser Tag”.

Laser tag-ul este un joc de echipa, de tip combat, in care munitia este bazata pe laser. Jocul dureaza 12, 15 sau 20 de minute si se desfasoara intr-o arena special amenajata astfel incat sa ai parte de cat mai multa actiune si adrenalina. Obstacolele (rampe, tobogane, masini, saci etc), labirinturile si foisoarele sunt elemente originale si neasteptate ce fac parte din amenajarea spatiului de joc. Scopul jocului este sa iti tintesti adversarii de mai multe ori decat esti tintit si sa obtii un scor cat mai mare. Jucatorii primesc un raport care arata fiecarui jucator pe cine a tintit si de cate ori, de cate ori a fost nimerit de adversari, eficienta cu care a tras si alte detalii despre joc. ” sursa: www.lasermaxx.ro

Liceenii sunt asteptati sa se inscrie in aceasta cupa pentru a-si apara numele liceului. Echipa ce se va dovedi cea mai buna in arena va castiga Cupa Liceelor La Laser Tag.

Competitia intre licee nu mai este o joaca, acum confruntarea are loc in arena !

Inscrierile echipelor se fac pana in data de 04 Aprilie 2011, iar prima confruntare va avea loc pe data de 08 Aprilie 2011.  O echipa are in componenta sa 10 membri, iar optional poateavea 2 rezerve. Un liceu poate fi reprezentat de mai multe echipe.  Pentru mai multe detalii vizitati :

http://www.teenpress.ro/cupa-liceelor-laser-tag/ sau http://www.lasermaxx.ro/evenimente/cupa-liceelor-la-laser-tag.html

Parteneri : I.S.M.B ; yuppy.ro ; 9am.ro; Presa in blugi; Evenimente Bucuresti; sofresh.ro; metropotam.ro ; feeder.ro ;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *