Fără categorie

Spellground Festival te asteapta cu martisoare pline de discounturi

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Save the date pentru ca in august, mai exact in perioada 12-15 august 2016, ti-am facut program. Si pentru ca stim ca iti plac martisoarele, indiferent daca esti baiat sau fata, avem ceva colorat pentru tine:

2poster_100x70_26  ACTS_SPELLGIRL

• Pachetul în ediție limitată Celebrate Spring. Sărbătorește primăvara cu Apă, Pământ, Soare, Aer și Vibe bun. 2 abonamente la un preț special de 410 lei (în loc de 510 lei) până pe 8 martie.

• Până pe 12 aprilie, prețul unui abonament pentru 3 zile este de doar 255 de lei.
Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

• Concursul Miss Spring desfășurat pe pagina oficială facebook.com/SpellgroundFestival

Premiu: bicicletă customizată de Atelier Onest.

➡ De ce Spellground Festival?

3 zile de festival, 72 de ore de live performance, 3 scene, 18 artiști internaționali, 40 de artiști români și foarte multe activități în aer liber.

Englezii de la The Kooks, duo-ul norvegian Röyksopp, blegienii de la Oscar and The Wolf, Amber Run, Soul Clap, Wolf+Lamb, PillowTalk și Nick Monaco sunt doar câteva din numele anunțate până acum pe scena Spellground Festival. În scurt timp, lor li se vor adăuga nume importante ale scenei electro internaționale.

Printre numele românești ce vor urca pe scenă se numără Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizzares, Byron, Grimus, YellLow, We Singing Colors, Loungerie II, The Pixels, K-LU, The Brad Pits, Otherside și mulți alții.

Spellground cucereste un teritoriu neatins și îl pune pe harta turistică: Cetatea Capidava & împrejurimi

Aflată la 160 de km distanță de București și 65 de kilometri față de Constanța, locația Spellground se află pe malul Dunării, între Seimeni și Dunarea, la 5 minute de una dintre cele mai importante fortificații romane de la începutul secolului al II-lea, Cetatea Capidava.

Peisajul natural, Dunărea, pădurea și peisajul natural fac din Spellground nu doar un festival, ci un decor ideal pentru o mini-vacanță. Localitatea Topalu, aflată în imediata apropiere, adăpostește un muzeu cu 228 de lucrări de artă semnate de cei mai celebri pictori români, printre care Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian, Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Dărăscu sau Dumitru Ghiaţă. Lângă ele, sculpturi semnate Oscar Han şi Ion Jalea.

Astfel, Spellground oferă mai mult decat un spatiu muzical, având înclinație culturală și propunând promovarea, dezvoltarea și readucerea atenției spre o zonă cultural-istorica, poate uitată sau chiar necunoscută pentru unii dintre noi.

Festivalul se va desfășura pe o suprafață de 12 ha – spațiu deschis, apă & plajă, pădure care va oferi publicului zone de camping, spații de agrement, locuri de întâlnire, vestiare, dușuri, supermarket, puncte sanitare și puncte medicale, zone de chill & lounge și multe alte facilități.

Spellground Festival este experiența pe care o trăiești o dată pe an si despre care vei vorbi tot anul. Un teritoriu neatins urmează să prindă viață special pentru tine și se va transforma în locul unde distracția, relaxarea, fericirea nu au termen de comparație.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.