Fără categorie

Special time Valentine,s Day la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Undeva printre demisia premierului și protestele interminabile ale cetățenilor români, realizăm că se mai întâmplă și lucruri frumoase care-i vizează și implică pe tinerii noștri elevi. Cum am intrat în luna februarie și deci, automat în luna iubirii fără de sfârșit, conturată de sărbători precum Valentine`s Day și Dragobete, aflăm că multe licee din mioriticul nostru oraș organizează diferite activități, care mai de care mai dulci și mai pufoase.

            Liceul țintă?  Colegiul Național „Ion Creangă” care găzduiește anul acesta o inițiativă a Consiliului Elevilor cu prilejul zilei de 14 februarie. Pentru că nu erau de ajuns doar trandafirași și bombonele de ciocolată, elevii implicați au întocmit un adevărat plan spre a transforma sărbătoarea în ceva care cu siguranță va produce valuri. Intrând în detalii, aflăm că practic, lucrurile vor fi puse în mișcare în ziua de joi, 09.02, când vor fi împărțite de organizatori, biletele cu numere pentru toti elevii colegiului. De ce numere și de ce bilețele ne întrebam și noi. Crengoșii vor avea 2 zile la dispoziție să-și găsească persoana iubită prin liceu și să afle ce număr are, pentru ca luni, pe 13.02, să cumpere o felicitare în formă de inimioară de la standul organizatorilor pe care să-și mărturisească sentimentele, semnănându-se însă doar cu numărul. Toate aceste scrisori vor fi centralizate de către membrii Consiliului Elevilor CNIC, iar marti, 14.02, vor fi anunțate prin stația radio (ca să poată auzi tot liceul desigur) numărul care a primit scrisori și numărul scrisorilor, astfel toate scrisorile ajungând la destinatar. Partea interesantă este că daca nu ai deschis bine ochii la numerele posibililor pețitori, nu ști de la cine ai primit scrisoarea de dragoste.

            Începând cu un „treasure hunt” al marii iubiri, continând cu recunoșterea sentimentelor într-o manieră clasică și sfârșind cu un mister total, Consiliul Elevilor își propune să facă adevărate valuri în Colegiul Național „Ion Creangă”, care sigur vor lăsa niște urme cel puțin la fel de mari ca după inundații.

Articol redactat de Ana Maria Radoveneanu

0 gânduri despre „Special time Valentine,s Day la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *