Divertisment, Tineri

Speak și Guz lansează videoclipul piesei “Tu Erai”!

Spread the love

A venit timpul să vedem videoclipul piesei “Tu Erai” după mai bine de doi ani de așteptare. În această piesă foarte soft și plăcută, fiecare vers te face să te gândești la persoană iubita. Artiștii ne cânta despre acea perioada de proaspătă despărțire, când partenerii încă se gândesc dacă decizia luată a fost una bună sau nu.

“Am decis tocmai acum, după doi ani, să facem videoclip melodiei, pentru că oamenii au tot cerut asta, iar în ultima perioada, piesă a “reînviat” pe Youtube, ajungând să facă peste 1 milion de vizualizări în nici 3 săptămâni. Mă bucur mult că am reușit într-un final
să filmăm, iar acest lucru dovedește că muzică nu are limitări de sezon, timp sau spațiu!”, declara Speak.

“M-am bucurat și la început când am lansat piesă alături de Speak, dar acum m-am entuziasmat și mai tare văzând că piesă a luat amploare și ascultătorii vor și videoclip. Sper că odată cu lansarea videoclipului reușim să transmitem mai multor ascultători emoția din piesă”, declara Guz.

De partea muzicală s-au ocupat Max Kissaru, Guz și Speak, iar textul a fost scris de Speak împreună cu Guz. Videoclipul a fost produs și filmat în afară Bucureștiul.

De-a lungul timpului, Speak a lansat mai multe single-uri pline de inspiraţie: “Pradă de război”, “Profund”, “Lasă-mă-mi place”, împreună cu Raluka şi DOC, „A lu’ Mamaia”, în colaborare cu Delia, cel mai recent fiind “Ca Nebunii” în colaborare cu Ioana Ignat.

În prezent, Guz este un artist Republic Music Group. Și-a început carieră în Republica Moldova în anul 2005 și a devenit popular în România odată cu piesă “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum „Codul bunelor maniere”, „În realitate” și cu Irina Rimes a colaborat pe piesă “Prea fin, prea dulce”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.