Fără categorie

SONY PICTURE te provoaca sa deschizi bine ochii si sa treci pe rosu…la filme, pe orice device

Spread the love

Sony Pictures Television Networks a lansat o aplicație pentru mobil, gratuită, ce ajută utilizatorii să captureze și să posteze imagini ale unei lumi mai bune. Aplicația susține Imaginează-ți asta/ Picture This, campania globală a companiei ce promovează eforturile de protejare a mediului.

SPT_PT_AppIcon

Noua aplicație Picture This a fost dezvoltată de către REDspace, cunoscuți pentru design-ul interactiv și serviciile de dezvoltare premiate și este disponibilă pentru smartphone-uri și tablete iOS și Android.

Surprinzând o grădină urbană, o persoană ce reciclează obiecte nedorite sau albia curată a unui râu, utilizatorii sunt încurajați să posteze imagini care arată frumusețea peisajelor urbane și rurale, ilustrând cum ar putea arăta o lume mai bună, dar și eforturile – mai mici sau mai mari – pe care trebuie să le depunem pentru a ajunge acolo.

Prin puterea poveștilor spuse de imagini, invităm pe toată lumea să captureze și să arate și celorlalți imagini cu o lume mai bună, o comunitate mai sustenabilă și un mediu mai curat.” a declarat Andy Kaplan, președinte al rețelelor globale Sony Pictures Television.

Să ne folosim de cunoștințele noastre pentru a crea nu doar experiențe interactive revoluționare, dar și schimbări pozitive la nivelul planetei? Ei bine, nu se poate mai provocator de atât pentru noi.” a spus Mike Johnston, președinte și CEO REDspace. “În special când este vorba de a colabora cu o entitate incredibilă precum Sony Pictures Television, a cărei pasiune constantă de a inspira pe ceilalți să lucreze împreună și să lase în urmă un impact global este molipsitoare.

Campania Imaginează-ți asta/ Picture This a fost lansată pe 28 septembrie 2015 în 30 de limbi, într-un efort major de a supune atenției problemele de mediu la nivelul celor 178 de țări din toată lumea în care compania are afaceri.

Patruzeci și cinci de rețele participă, utilizând resursele proprii – de la campanii on-air la social media și evenimente ale comunității— pentru a aduce în prim plan problemele care afectează regiunile respective. Aflați mai multe vizitând: www.sptpicturethis.com.

➡ Despre REDspace

REDspace împinge limitele digitale și oferă clienților experiențe interactive, de neuitat, de douăzeci de ani. De la website-uri și aplicații mobile premiate Emmy la sute de jocuri distractive, serviciile de design și dezvoltare ale REDspace sunt clasate printre cele mai bune din lume. Echipa de 140 de oameni lucrează împreună pentru a ajuta brand-uri internaționale de media și divertisment să atingă rezultate de neegalat. Dintre partenerii companiei: Nickelodeon, MTV, , Fox, Cartoon Network și Sony Pictures. www.redspace.com

➡ Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor.

SPT are 18 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 11 ţări, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN).

Si…sa nu uitati ca PRIMAVARA asta se poarta ROSU pe orice DISPLAY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *