Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

Sodexo România în parteneriat cu Cinema City. Pentru că un film bun are nevoie de beneficii extra

Spread the love

Sodexo România, lider de piaţă în domeniul beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, a încheiat un parteneriat cu Cinema City pentru a permite clienților săi să folosească cardurile Gusto Pass, Cadou Pass şi Cultura Pass în toate locațiile Cinema City din ţară.

Parteneriatul permite utilizarea mai multor tipuri de carduri de beneficii Sodexo în cinematografe, oferind fanilor cinematografului posibilitatea de a se bucura de momente speciale, de petrecere a timpului liber şi de relaxare. Utilizatorii Sodexo pot cumpăra bilete de film de la casele de bilete ale cinematografelor cu cardurile Cadou Pass și Cultura Pass și pot folosi cardurile Gusto Pass și Cadou Pass în zona de snack bar a cinematografelor. Plata cu cardurile Sodexo este disponibilă şi pentru zonele VIP.

Acest parteneriat consolidează viziunea noastră de a oferi beneficiarilor o experiență semnificativă în călătoria lor alături de Sodexo. Ne concentrăm eforturile în direcţia extinderii și diversificării rețelei noastre de parteneri și dorim să oferim beneficiarilor nostri cât mai multe opțiuni pentru a-și folosi cardurile și pentru a-şi satisface o paletă cât mai largă de nevoi de divertisment. Achiziția online de bilete la film va fi pasul următor în direcția digitalizării, care va oferi confort și siguranță consumatorilor noștri. În același timp, sperăm ca prin această inițiativă să putem aduce puțină speranță și bucurie pe chipurile oamenilor, măcar pentru câteva ore, în contextul pandemic actual”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

Pentru Cinema City, spectatorul este cel mai important, iar oferirea de experiențe memorabile este prioritatea noastră. Într-o perioadă plină de provocări, cinematograful rămâne spațiul cel mai potrivit pentru relaxare și divertisment de calitate. Parteneriatul cu Sodexo oferă iubitorilor de cinema posibilitatea de a se bucura de cele mai spectaculoase producții și de momente speciale alături de cei dragi. Astfel, fanii sunt așteptați la cinema pentru a lua parte la maratonul celor mai bune filme ale finalului de an – Dune, Eternii, Casa Gucci, Encanto, Vânătorii de fantome, Spencer, West Side Story, Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă, Matrix Renașterea”,  spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Prin acest parteneriat, cinefilii au acces în toate cele 27 locatii multiplex Cinema City din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Ploiești, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Parteneriatul nostru cu Cinema City, cel mai mare operator de cinema din Europa Centrală și de Est este o premieră pe piața emitenților de bilete, extinzându-ne portofoliul de cinematografe, teatre și muzee, pe zona culturală. Vom continua să adăugăm astfel de parteneri în perioada următoare, deoarece credem că zona culturală este esențială pentru viața și bunăstarea noastră”, a declarat Silviu Stefan, National Sales Manager, Sodexo BRS România.

➡ Despre Sodexo BRS Romania

Sodexo Benefits and Reward Services este lider de piaţă în Romania în domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor şi face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

➡ Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP LIGHT (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile și ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *