Fără categorie

Social Media Summit in blugi, again!

Spread the love

Anul trecut Social Media Summit s-a tinut in ianuarie, spre final de ianuarie. Si a fost fain, prea fain ca sa nu se mai tina odata, zic!

De ce Social Media Summit?

Companiile au inteles in ultimii ani ca Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 8 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.

Mai mult, ultimele evenimente sociale si politice au reusit sa arate o data in plus puterea pe care acest canal de comunicare o poate avea atunci cand este folosit cu inteligenta si cand mesajul transmis rezoneaza cu o masa critica de utilizatori.

In acelasi timp, insa, brandurile descopera ca Social Media nu este nici pe departe gratuita si nici macar ieftina, daca vor rezultate care sa se reflecte in business si nu doar numar mare de like-uri la o postare inspirata. Noile cuvinte de ordine in Social Media sunt strategie, planificare si integrare.

Programul detaliat il gasiti aici

➡ Despre speakeri si alte lucruri interesante

Cristian Manafu

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

BOGDAN NITU

Bogdan Nitu a co-fondat Webstyler in urma cu 15 ani. Pana in prezent, agentia a castigat peste 60 de premii pe scenele marilor festivaluri de publicitate internationale si locale, printre care si Grand Prix-uri la Golden Drum si Eurobest. Webstyler a castigat titlul de Agentia deceniului si de sase ori a fost Agentia Anului in Romania. Printre brandurile aflate in portofoliul agentiei se numara: Telekom, OMV-Petrom, ING, Coca-Cola, Nokia, Timisoreana. Din 2014, Bogdan Nitu preda in cadrul modulului de digital al scolii IAA din Bucuresti.

CATALIN TENITA

Catalin Tenita este un antreprenor cu o experienta de peste 13 ani in domeniul online. De-a lungul timpului s-a ocupat de dezvoltarea a numeroase proiecte online, lansate atat pentru piata romaneasca, cat si pentru piete straine precum Statele Unite si Japonia. Din 2000 pana in 2002 a lucrat la Neogen (Rogenerator) si, in calitate de Business Development Manager, a dezvoltat conceptul si versiunile initiale pentru Bestjobs si Noi2.ro. In 2002 a fondat compania Treeworks, iar in octombrie 2007, TreeWorks a lansat Zelist/Zelist Monitor (.ro Social Media Brand Monitoring)

Agenda completa de speakeri aici.

Eu deja mi-am gasit argumentele pentru care vreau sa fiu acolo 🙂 Abia astept sa ma reintalnesc cu bloggerii alaturi de care lucrez de atatia ani. Voi, pe cine vreti sa vedeti la Social Media Summit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *