Fără categorie

Social Media Summit, 2500 articole, locul 17. Dincolo de cifre si sensuri

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Încep cu începutul…#SuntunTaran, ȚĂRAN veritabil, de la Sătic, un sătuc la nici 700 de metri de primele trasee spre Piatra Craiului, cel puțin acolo se află căbănuța lăsată de bunicul meu și o parte din pământurile sale, pădurea copilăriei mele cu aluni, fânețurile.

Si mi-am adus aminte de tine, bunicule. Stii cand imi spuneai matale „Hii mă ficior ca stânca aia, dârz, tare și ce spui să fie ce gândești și să nu uiți că mai aproape de tine nu-i decât maieul…”. Azi mi-am adus aminte de tine, pentru că sunt țăran ca și tine, și  o spun cu mândrie.

Suntuntaran și țin să spun un „MULȚUMESC”, pentru că n-aș fi ajuns în acest TOP fără voi, nu aveam cum și oricum n-ar fi avut sens. Și totuși, ce s-a întâmplat azi la Social Media Summit?

suntuntaran

Astăzi, Biz şi Zelist au lansat în premieră la Social Media Summit Bucureşti listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera românească.  Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive: “Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile” şi “Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015”, au fost lansate listele  cu cele mai vizibile bloguri pe nişe: food, fashion, tehnologie, marketing&digital, travel, design parenting, relaţii de cuplu, precum şi lista celor mai influenţi 50 de bloggeri generalişti.

Au mai fost lansate: Topul vlogger-ilor şi Topul instagramer-ilor.

Spre surprinderea mea, după cum am afirmat de la început, m-am văzut și pe mine, în TOP, așa cum sunt, blogger din provincie, cu aproape 20 de ani de mass-media în spate, cu 10 ani de când îmi tot fac veacul prin Capitală, cu bune și cu rele.

Nu pot descrie sentimentul. Nu mă simt nici mai important decât până acum nici mai puțin important așa cum le place multora să creadă. Sunt tot eu. Cum am reușit să ajung în top. Am scris, scriu și voi scrie. E atât de simplu. Cât despre BIZ ce poți să mai spui, pentru că în fiecare an ei inovează și spun lucrurilor pe nume.

Suntem prima publicaţie care a scris despre blogosferă. De 10 ani analizăm evoluţia social media şi organizăm evenimente dedicate acestei comunităţi. Ne-am asumat rolul de educare şi dezvoltare al acestui domeniu şi, prin evenimentele repetate în care am adus la aceeaşi masă jucătorii din companii, agenţii şi din blogosferă, am reinventat comunicarea şi campaniile de marketing şi comunicare” spune Marta Uşurelu, redactor şef, Revista Biz.

În topul bloggerilor cu care colaborează agenţiile şi companiile, conduce pentru al treilea an consecutiv Cristian China Birta. Chinezu este urmat de Victor Kapra şi, pe locul trei, Diana Enciu şi Alina Tănasă de la Fabulousmuses.net.

În topul agenţiilor care colaborează cel mai bine cu bloggeri se situează Golin, MSLGroup The Practice şi McCann Group.

Mai multe detalii şi topurile complete găsiţi aici: http://www.revistabiz.ro/13611-2/ ‎

Eu încă NU mi-am spus povestea și nu mă opresc aici. Pentru că sunt în TOP-ul ăsta NU înseamnă că sunt mai bun, sau perfect, ci doar că munca mea începe să capete sens. Nu voi avea niciodată un blog perfect, pentru că așa cum oamenii se pot schimba în permanență și blogurile se pot adapta, se pot modifica în permanență. În schimb, lucrul care va rămâne constant și prezent la timpul perpetuu în acest spațiu va fi emoția cu sens…Pentru că fără emoție aș fi doar un cod ascuns într-un program pus să ruleze în background.

Era să uit. AZI împlinesc 2500 de articole. E mult, e puțin, știu doar că nimic nu este întâmplător.

➡ Despre Social Media Summit

Social Media Summit Bucureşti este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an principalii jucători din social media. Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare din companii şi agenţii de PR, oamenilor de marketing&vânzări şi bloggerilor.

Social Media Summit Bucureşti este la a 5-a ediţie şi face parte din serie de evenimente regionale organizate de revista Biz în Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov şi Sibiu.

➡ Despre Biz

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă conţinut viu,  proiecte jurnalistice creative şi abordări unice asupra mediului de business local şi internaţional. Tirajul este auditat de BRAT.

Revista Biz se distribuie în zonele urbane din ţară, fiind disponibilă în reţelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioşcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porţi de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) şi reţeaua de benzinării Agip.

SOCIAL MEDIA SUMMIT

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Social Media Summit, 2500 articole, locul 17. Dincolo de cifre si sensuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.