Atelier de Idei, Social

Social Media Summit 2018 – Despre aventura nipona, despre inovatie, despre tot

Spread the love

Social Media Summit  e genul de eveniment care stabileste cateva ,,watermark-uri” in industrie. De la top bloggeri de food, la top vloggeri, de la top agentii care au colaborat cu bloggerii la campanii de de referinta. E un punct de la care poti sa pleci si sa te raportezi la industrie.

➡ De ce sa alegi SMS BIZ 2018?

Pentru ca poti sa participi activ la un subiect in voga pentru aceasta perioada: blog generalist vs. blog de nisa. Pentru ca poti sa afli primul despre bloggerii care conteaza din BIZ Digital Report 2018. Pentru ca vei intelege cu  ce oameni poti sa colaborezi si de ce, care sunt cei mai relevanti pentru nisa ta de business, cum sa alegi trendsetter-ii ideali pentru afacerea ta si cum sa apelezi la instagrameri sau vloggeri pentru campaniile tale.

Digital Report 2018

 

Un alt moment deosebit va fi lansarea BIZ World, o editie speciala a Revistei BIZ care se realizeaza in afara granitelor Romaniei. Dupa editii precum BIZ World Bruxelles, Londra, New York, Berlin, Singapore, Viena si Paris, in 2018 este anul Japoniei.

BIZ Japonia 2018

Marta Usurelu a surprins deja in 12 idei relevante experienta nipona. Un material care merita citit.

Anul acesta evenimentul este gazduit ultracentral, la 2 min de mers pe jos de statia de metrou Unirii – ARCUB Gabroveni. In acest link ai acces la cel mai complet program . Tu ce motive ai sa nu vii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.