Fără categorie

SKYRUN – Alearga pentru HOSPICE si pentru sufletul din TINE! HD VIDEO

Spread the love

HOSPICE Casa Sperantei te invita la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ingrijiti de HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a termina constructia centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei in Bucuresti.

Ce trebuie să faci pentru a fi fundraiser HOSPICE?

Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este sa ne trimiti un email pe andrei.brebulet@hospice.ro si noi iti vom face o pagina personalizata pe Galantom.ro.

Echipa noastră va lua legătura cu tine si îți va trimite un pachet cu toate informațiile necesare pentru fundraising. Dacă ai nevoie de ajutor, idei, incurajări sau ai întrebări legate de competiție, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la andrei.brebulet@hospice.ro sau să ne suni la +40 733 55 33 80.

Îți mulțumim pentru generozitate!

Am preluat aceasta introducere la indemnul unei foarte bune prietene – Simona Hriscu  Ea va invita si pe voi sa alergati pentru o cauza nobila… MERITA!

 

0 gânduri despre „SKYRUN – Alearga pentru HOSPICE si pentru sufletul din TINE! HD VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *