Actualitate

Simona Musca – Dincolo de vorbe, dincolo de verbe conjugate, raman emotiile genuine

Spread the love

Cu riscul de a crea pofta de citit in metrou, va spun ca aceasta carte scrisa de Simona Musca – Conjugat la feminin – este exact genul de lectura pentru diminetile aglomerate la metrou, cand vrei sa frunzaresti ceva dar nu stii exact ce, cand in minte ai ganduri despre multe lucruri si nimic, iar spatiul din metrou e prea mic sa aiba loc si pentru intrebarile tale despre viata, relatii sau business.

„Conjugat la feminin” este alegerea sanatoasa de lectura, mult mai utila si interesanta decat un scroll pe Facebook. De altfel, iti promit ca dupa 5 minute de lecturat din carte, inainte sa ajungi la statia de metrou dorita, vei simti ca ai invatat pe bune ceva nou despre viata, mai cu seama despre viata unei femei din Romania care nu se multumeste cu putin, care stie ce vrea si care a sfidat si continua sa sfideze conceptia ca femeile sunt mediocre cand vine vorba de business – pentru ca autoarea cu siguranta nu este (mai exact, a pus pe picioare primul business la varsta de doar 16 ani).

Cel mai mult mi-a placut formatul cartii care, dupa cum am spus, o face extrem de usor de frunzarit, fiind alcatuita dintr-un soi de articole-capsula care au sens atat in context, cat si citite izolat, daca simti ca rezonezi cu titlul respectiv. Spre exemplu, daca intr-o dimineata ai nevoie de incurajare sau de motivatie, poti incepe prin a citi pasajul „Scrisoare deschisa tinerilor talentati”.

Daca esti cu gandul la o fosta relatie, poti citi „Despre divort… numai de bine!”, iar daca iti sta mintea doar la intalnirile de business pe care le ai dupa-amiaza, atunci s-ar putea sa inveti ceva util din subcapitolul „Cat de mult conteaza imaginea in business?”. Oricum ar fi, recomand cu caldura cartea „Conjugat la feminin” atat doamnelor si domnisoarelor, cat si domnilor care vor sa inteleaga mai bine ce se petrece in mintea si inima unei femei moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *