Fără categorie

SIA si STEVE AOKI promit un show demential

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Sub egida Live Music Events, Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment și Radio Zu au reusit imposibilul – ZuTopia Festival.

tumblr_inline_non7hbPtG71sd2lsk_500

După concertul RIHANNA din 14 august 2016, în aceeași locație și pe aceeași scenă, Zutopia Music Festival vă propune o serie de concerte cu artiști care vor sustine show-uri în premieră în România.

Astfel, in aceasta seara, pe 15 august, pe lângă mulți alți artisti, headliner va fi STEVE AOKI, un muzician american cu renume în zona electro-house.

Începând cu anul 2007, Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, primind numeroase premii cu punct maxim – Billboard Awards în 2008.

A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media.

Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, avand câteva roluri în diverse producții precum Arrow și Robot Chicken (seriale de televiziune) și în documentarul The Distortion Of Time.

Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival, veți avea parte de o altă premiera live, alături de nume importante din industria muzicala internationala – SIA, SELAH SUE si OH LAND.

Headliner-ul celei de a 2-a zi este Kate Isobelle Furler, pe scurt – SIA. Artista australiană este o voce puternica, o cantareata si compozitoare excentrica, si o producatoare influenta. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de șapte albume de studio si cinci albume live,care au fost apreciate atat de fani, cat si de criticii muzicali.

Din concertul sustinut de artista, nu vor lipsi hit-uri precum Chandelier, Elastic Heart sau Alive.

Sia a fost nominalizata de 4 ori la premiile Grammy, avand in palmares numeroase alte premii internationale, iar prezența sa, pentru prima oară în România, este, cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate concerte din 2016.

Tot din Danemarca provine și Nanna Øland Fabricius, având numele de scenă
OH LAND.

Este o artistă din zona indie-pop, care a reușit să atragă atenția printr-un stil muzică elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, iar cele patru albume de studio și două EP-uri lansate până în prezent stau mărturie.

Oh Land va fi și ea o premieră pentru România, oferind publicului prezent în Piața Constituției un show deosebit.

Selah Sue, pe numele adevărat Sanne Greet A. Putseys, provine din Belgia și este un artist de succes în Europa și America. Cele două albume pe care le-a realizat până în acest moment au primit recenzii deosebite, albumul de debut fiind placat cu nu mai puțin de opt discuri de platină.

Printre piesele de top ce nu vor lipsi din concertul de la București se numără Zanna, Reason și This World.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *