Fără categorie

SI EU promovez Romania!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am primit pe mail aceasta poveste si am simtit sa empatizez cu ea. O sa aflati de ce!

„În octombrie 2015 am luat legătura cu Costin Fetic și i-am propus să punem bazele acestui proiect. Ideea o aveam conturată încă de anul trecut, când am creat un blog pentru a scrie despre România.

11133878_798724750204129_6020575097614142579_n

Mi-am dat seama între timp că nu am un condei prea bine conturat, așa că am transformat ideea de blog în idee de business. Un an mai târziu i-am arătat lui Costin cum se văd lucrurile din perspectiva mea. Am aflat ulterior că și el avea în minte o imagine de ansamblu al unui proiect similar cu ce aveam eu în minte.

A contat și faptul că fiecare dintre noi eram implicati în diverse proiecte personale. Și mai ales faptul că lucrăm cu pasiune și, cel mai important, ne e drag de țara noastră. Lucrurile au venit de la sine după aceea.

➡ Grupul țintă

Prin acest proiect, dorim să le „vorbim” tuturor oamenilor pasionați de călătorie, dar și cei împătimiți de fotografie și turism. În special, ne adresăm tinerilor care au de gând să părăsească țara pentru un trai mai bun în străinătate.

10429816_798723933537544_9013643775928261158_n

La ora actuală trăim într-o țară în care oamenii blamează cuvântul „România”. Îl asociază cu lucruri negative, urâte și greoaie prin conducerea deficitară. Noi vrem să scoatem numele acesta îngropat în cuvinte grele și să arătăm fața pozitivă, curată a țării noastre. Considerăm că ne diferențiem de restul site-urilor și paginilor de Facebook prin mix-ul pe care îl oferim: inițiativă, pasiune, creativitate și perseverență.

Oamenii consideră că noua generație nu este capabilă de a crea lucruri frumoase. Noi vrem să ne diferențiem de acest stereotip și să arătăm că putem mai mult, doar prin forțele și principiile noastre.

Proiectul a avut un impact destul de mare în mediul online și nu numai. Astfel, pagina noastră a crescut organic într-un timp relativ scurt, atingând 5500 de like-uri.

Am rămas plăcut surprinși când am primit feedback-uri pozitive din oamenilor, nu numai prin reacțiile plăcute la adresa proiectului, dar și prin sugestiile primite.

În tot acest timp, echipa noastră s-a mărit și a ajuns la 6 membri. Ultimele persoane care au acceptat provocarea Promovez România au fost Raluca Elena Andrei și Denisa Stanciu. Faptul că toți suntem buzoieni ne bucură, deoarece ne-am dat seama că ne unește un lucru important – iubirea față de țară.

În următoarea perioadă pregătim lucruri frumoase și speciale pentru comunitatea online din România. În prezent, lucrăm la mapa de prezentare a proiectului și suntem în construcție cu site-ul, în care punem mult suflet și multă muncă.

Rolul mapei noastre de prezentare este de a ne stabili obiectivele şi strategia pe parcusul anului 2016. Astfel, noi vrem să încheiem diverse colaborări/parteneriate cu firme mari din România. Iar pentru a ştii exact ceea ce ne dorim şi unde vrem să ajungem, rolul acesteia este unul decisiv. În funcție de cum vor evolua lucrurile, vrem să lansăm și o aplicație mobilă.

În încheiere, vrem să le transmitem un mesaj românilor de pretudindeni: “Nu este necesar să faci lucruri extraordinare pentru a obține rezultate extraordinare.” – Warren Buffet – aici subliniem faptul că prin păstrarea/promovarea mândriei naționale și a naturii/peisajelor/locurilor deosebite din România, vom putea aduce o schimbare, cât de mică, pentru viitorul țării.

Tot ce vrem să transmitem prin acest citat este dorința noastră ca românii să conștientizeze faptul că se pot implica în schimbarea societății, fără a depune eforturi considerabile. Dacă fiecare dintre noi am depune un minimum de efort, România ar avea o altă înfățişare atât la nivel național, cât şi la nivel european/mondial.

➡ Cine sunt promotorii din spatele Promovez Romania!

  1. Dan Posea este un tânar antreprenor care îşi urmează visele. A terminat anul acesta facultatea şi în prezent este în primul an de master la Facultatea de Geografie, Universitatea Bucureşti. Deține Posea Events şi împreună cu Costin Fetic a pus bazele proiectului Promovez România.
  2. Costin Fetic este tânărul fotograf de 17 ani, cu multă viziune artistică, creativ şi perseverent în ceea ce întreprinde. Este elev al Colegiului Național “B.P. Haşdeu” Buzău.
  3. Octavian Budişteanu este un alt exemplu al tinerei generații care vrea să schimbe percepțiile. Este elev de 17 ani al aceluiași liceu la care studiază Costin. Cele 3 cuvinte care îl descriu sunt calmul, seriozitatea şi perseverența.
  4. Sorin Berechet este omul care se ocupă de întreaga grafică a proiectului Promovez România. Este o persoană specială pentru echipă, la fel ca toți ceilalți. Pasiunea lui o reprezintă desenul şi nu trece o zi fără să realizeze lucrări de excepție, pentru a-și forma mâna și a-și ascuți creativitatea.
  5. Denisa Stanciu este persoana care are grijă de condeiul din textele noastre. Se ocupă de tot ce înseamnă parte de creație și writing. Lucrează și urmează studiile de master din cadrul SNSPA.
  6. Raluca Andrei este o tânără sârguincioasă. Raluca ne ajută prin cunoștințele dobândite în cadrul marketing-ului de la ASE, facultate la care studiază în prezent și ne ajută să vedem cum ne putem poziționa pe piață.

➡ Amazing Romania

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.