Fără categorie

Și am cautat, și am cautat Zile și Nopți după Sănătate!

Spread the love

Și, provocat de destin, Fatum, soarta, Karma, eu, bloggerul cu blugi in blugi am plecat dupa cautarea panaceului…Am plecat in cautarea panaceului, EU si cu MINE…Am plecat pe Dunare, inspirat de ultimul trend din ultimele zile. Am un iaht. Ma simt straniu cand ma uit la EL  (alter EGO-ul meu) si ma vad pe mine, doar ca EL e mai barbos, mai rebel, mai trist…Imbracat neingrijit ca un marinar veritabil, dar cu privirea patrunzatoare si profund de adanca…Obrajii usor scofalciti, semn ca nu prea mai mananca in ultimul timp, riduri, inceput de chelie…Am intrat dupa el in cabina…Dupa minute de cautari asidue, l-am gasit eu…Dar i l-am dat LUI pentru ca EU nu stiu toate caracterele… Si am cautat, si am cautat Zile si Nopti dupa SANATATE! EL e perfect, e conceput perfect din litere si biti….EL e chintesenta BLOGGERULUI din MINE si a blogului MEU…Eu sunt eu, sunt doar un OM…si atat!

– Ce scrie?

– O lista cu cele mai relevante farmacii unde se afla cate o mostra de panaceu mediatic, ca si cand s-ar fi impartit moastele intre mai multe biserici…

-PANACEU!? Ce mai e si asta!? Un fel de struto-camila homeopata? Merge cum!? Cu post si apa, e himera bazata pe electroliza, descompune sangele in hidrogen si oxigen sau cum, ca nu inteleg? Si cum fac? Cum se administreaza ? Dupa ureche ? Cand merg cu masina trebuie sa iau una sau doua, am ameteli, efecte adverse sau ce!?…Si cand mananc  trebuie sa mananc dietetic sau cum?

-Nu pot sa cred ca EU, cel creat de TINE, sunt mai destupat la minte si inteleg si stiu mai multe. Cine a zis de apa? Esti copac? Sunt medicamente care merg fara apa, ele insele sunt lichide, dar nu exista, sau cel putin nu stiu eu, ca nu le stiu chiar pe toate, un sistem omologat de OMS, dar stiu ca tot ce spui tu e o tampenie, pentru ca un panaceu n-are efecte adverse si oricum ai nevoie de consultanta si expertiza specializata. De asta ti-am recomandat niste farmacii ca sa primesti o opinie avizata.  Esenta de panaceu se va gasi peste tot si toate farmaciile vor fi echipate cu un sistem revolutionar de aprovizionare.

-Ce mi-e tratamentul homeopat, ce mi-e pastila, eu cand ma mai fac sanatos !?

-TU chiar nu intelegi nimic. Stapane mental, esti degeaba. Si ai mai fost si la mate-fizica. Sa nu mai spui ca iti faci anti-reclama. Sa vede ca habar nu ai de biologie si chimie. Mirosi de la o posta a biciclist. Daca ar fi sa compari organismul uman cu o masina, sa stii si tu urmatoarele. In primul rand, OMUL vine de la natura cu sistemul ADN (Acid dexoxiribonucleic). Asta inseamna ca cele doua capacitati umane de vindecare vor functiona sinergetic, precum simbioza la licheni, unde o ciuperca si o alga au creat cel mai stabil si mai puternic exemplu de supravietuire, pentru ca licheni gasim din tundra siberiana pana in deserturile Saharei, din inaltimile muntilor Himalaya pana in zonele toxice din mine. Ce inseamna asta? Ca OMUL tratat cu panaceu nu numai ca vrea sa devina o fiinta verde integrate logic in ecosistem ci ca invata de la natura, iar sinergia energetica ca si concept e mai vechi decat orice lucru facut de om vreodata pe acest Pamant.

– Gata Mentore intrinsec, am inteles. De acum stiu cum sa-mi petrec timpul Zile si Nopti!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.