Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, IT&C, Tineri

Si a fost Webstock 2018 – Zece ani de networking, workshop-uri, legaturi intre idei si oameni

Spread the love

Si a fost Webstock 2018. Iar de la inceput pana la final totul a fost la superlativ. Cel mai mult mi-a placut modul in care a vorbit Cornel Amariei (Inventator, 24 ani). El a fost numit de Cristina Bazavan unul dintre cei mai inteligenti tineri de pe planeta: “Innovation must meaning sau, in general, make meaning”.

„La 3 ani invata sa citeasca, la 14 primea medalii pentru inventiile sale privind Securitatea locuintelor. Are 24 de ani si sute de inventii, peste 50 in curs de patentare: printre inventii -ochelarii pentru nevazatori – lumen – care i-au adus notorietate in lumea intreaga. Are 24 de ani si este manager de inovare la Continental, al patrulea producator de anvelope din lume.” – Restul interviului aici

Ideea e ca din tot ce a fost si s-a intamplat la Webstock, cel mai mult mi-a placut momentul sincer al lui Cabral postat pe youtube de bloggerul piticu.

Proiectele nominalizate la Webstock Awards.

Totul despre criptomoneda – criptomonitor.ro.

 

Cartea mea e si despre tine – Conjugat la Feminin.

Tricouri colorate de Soare – Safen T-shirt and more.

10 ani de Webstock, 9 ani de presa in blugi si un an de H2RO Genuine Communication Agency

Blogul presainblugi o sa implineasca 10 ani pe 23 martie 2019. Dar nu acesta este anuntul. Si pentru ca prea multe cuvinte nu pot spune ceea ce pot cuprinde mai putine emotii, o sa las spre posteritate cateva randuri pe care le-am primit pe e-mail de la Cristian Manafu si Echipa Evensys.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.