Fără categorie

Shakespeare School se pregateste sa anunte castigatorii MEGA vacantei din Cambridge. Tu esti pregatit!?

Spread the love
Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School din sectorul 2 va premia Vineri, 10 iunie 2011, orele 11.00 cele mai bune eseuri în limba engleză din totalul celor peste 5100 trimise în cadrul concursului de creaţie „2011 Shakespeare School Essay Competition”.
În cadru festiv, se vor acorda premii celor 20 câștigători pentru fiecare categorie de vârstă: locurile I, II si III, 5 menţiuni, dar şi 12 premii speciale. Festivitatea de premiere va avea loc la sediul Shakespeare School din sectorul 2, Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, unde sunt invitaţi să fie prezenţi toţi cei 40 de finalişti şi însoţitorii lor, alături de reprezentanţii mass-media, sponsorii competitiei si partenerii media.
Premiile sunt substantiale, constând în şcoli de vară de limba engleză timp de 2 săptămâni în Anglia, în valoare de peste 1500 euro! La „2011 Shakespeare School Essay Competition” marii câstigători au ocazia să mearga în faimosul oras universitar Oxford sau la Cambridge (cei care obţin locurile I si II de la grupa de vârstă 15-19 ani) şi la St. Michaels College sau Harrow House International College (castigatorii locului I si II la grupa de 11-14 ani).
De asemenea, premianţii vor putea urma gratuit şi cursuri intensive de limba engleză pe perioada verii, în Bucureşti, oferite de Shakespeare School. Alături de acestea, vor fi oferite taxe de examen Cambridge de la British Council, cărţi în limba engleză şi dicţionare de la libraria Carturesti şi Fischer International, precum si articole sportive de la Puma Romania. Concurenţii au mărturisit că au considerat subiectele ca fiind foarte atrăgătoare, de actualitate şi de aceea au participat în număr atât de mare: cei mici au avut de realizat o descriere a unei lumi perfecte pornind de la 4 imagini sugestive, iar cei mari au avut de scris despre rolul si importanta voluntariatului, concursul desfasurandu-se sub egida Anului European al Voluntariatului.

0 gânduri despre „Shakespeare School se pregateste sa anunte castigatorii MEGA vacantei din Cambridge. Tu esti pregatit!?”

  1. ………………..Daca inca nu v-am convins sa sustineti un examen international de limba engleza Shakespeare School si Am doar 18 ani va dau un motiv in plus sa faceti asta!Vrem sa promovam importanta obtinerii unor certificate de limba engleza Cambridge IELTS asa ca ne-am gandit la un CONCURS pentru voi. Nu exista o limita de cuvinte tocmai pentru a nu infrana creativitatea insa un avantaj reprezinta maximum de argumente in minimum de cuvinte.Reguli de participare – concursul se adreseaza exclusiv elevilor si studentilor care au blog din Bucuresti pentru ca numai daca esti din Bucuresti poti beneficia de marele premiu – la finalul postului trebuie sa pui acest text cu link-urile aferente Am scris acest articol pentru concursul organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School in parteneriat cu amdoar18ani.ro. – in final ca sa stim si noi ca te-ai inscris in concurs dupa ce ai scris articolul trimite-ne un e-mail cu link-ul catre articolul tau de pe blog la office shakespeare-school.ro .Premiile oferite de Shakespeare School sunt mari asa ca nu mai stati pe ganduri Premiul I Un modul de curs pregatitor de 40 de ore la Shakespeare School pentru sustinerea unuia din examenele FCE First Certificate in English CAE Certificate in Advanced English sau IELTS International English Language Testing System sau Un modul de curs de limba engleza generala de 40 de ore la Shakespeare School – General English for Young Adults Valoare 990 RONVa vom face o recomandare privind cursul cel mai potrivit pentru care sa optati in functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze la care va aflati.Premiul II un dictionar englez – englez si o carte in limba engleza Readers Premiul III un dictionar englez englezBONUS – Toate articolele inscrise in concursul nostru vor primi Certificate of Participation- Vom posta o lista a tuturor articolelor inscrise in concurs cu link catre blogul vostruCriteriile de selectie sunt Argumente originale care sa va starneasca cititorii Creativitatea ideilor exprimate Arta persuasiunii adica sa ne convingeti atat pe noi cat si pe cititori Eseurile vor fi evaluate de echipa Shakespeare School. Castigatorii vor fi anuntati in data de 27 septembrie 2009 atat pe amdoar18ani.ro cat si pe blogul Shakespeare School.Eveniment festivitate de premierePe 3 octombrie toti participantii concursului sunt invitati la NOUL sediu Shakespeare School de pe strada Dimitrie Racovita nr.11 deci nu va faceti planuri unde vom inmana premiile marilor castigatori si vom pregati si o mica surpriza tuturor celorlalti!Asadar…asteptam posturile voastre.MULT succes!Vezi si ………………………………………………………………………………………………………………………………………..728 vizualizari…………………….Nota obtinuta ………….

  2. ….Joi 26 Mai 2011 17 50 ……….Elevii i i pot petrece vacan a mare intr-un mod inedit si activ frecventand ore de teatru cursuri de var i excursii timp de dou s pt mani in ar i in str in tate vorbind limba englez dac se inscriu la programul lansat in aceast perioad de centrul de inv are al limbii engleze Shakespeare School…….Aceste activit i vor fi dedicate tuturor copiilor i tinerilor iubitori de limba englez centrul organizand i lec ii demonstrative gratuite pentru cursurile de var Coloured Summer Sessions. …… Oferta de cursuri pregatit de Shakespeare School este variat i colorat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.