Fără categorie

Sfaturi practice atunci cand vrei sa-ti montezi o perdea noua

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Atunci cand te apuci sa renovezi sau pur si simplu te-ai mutat cu chirie sau ai cumparat un apartament, una dintre provocari ramane alegerea galeriilor si perdelelor, mai ales daca esti femeie. Fara sa sune sexist, femeile stiu cel mai bine cat de mult pot schimba accesoriile o tinuta. Daca nu gasesti pantofii potriviti pentru o rochie superba pe care tocmai ti-ai cumparat-o, risti sa strici totul si acelasi lucru se intampla si atunci cand alegi perdelele sau galeriile.

FOTO: Mobexpert.ro

Ca idee, se poate intampla ca, desi ai avut inspiratie atunci cand ti-ai ales parchetul, culoarea peretilor sau a mobilei, sa faci greseala sa cumperi perdelele cu gandul la un singur element din casa fara sa tii cont de intreb ansamblul unui dormitor sau locuinte.  Si nu doar perdelele conteaza. Daca materialul ales nu se potriveste cu galeria sau sistemul de prindere, risti sa strici echilibrul vizual al apartamentului tau. Ca sa nu pierzi timp cautand sfaturi in stanga si in dreapta, specialistii Qdecor au cateva recomandari.

➡ Alege si galeria dintr-un material de calitate, nu doar perdelele

Multi cumparatori, chiriasi sau proprietari de locuinte, tin sa investeasca doar in materialul din care se confectioneaza perdelele cu argumentul ca acestea se murdaresc mai des, trebuie spalate la curatatorie, sa fie material rezistent la lumina sa nu se decoloreze de la soare si lista continua. Nu spun ca aceste argumente nu sunt esentiale, din contra. E corect ca acei clienti cauta cel mai bun material. Problema se pune atunci cand aceeasi clienti aleg galeria si sistemul de prindere cel mai prost. Sub motivatia ca “aceste elemente oricum nu se vad”, de multe ori aleg cele mai ieftine solutii si problemele nu vor intarzia sa apara.

Mai multe sfaturi utile aici!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.