sfaturi pentru manichiura
Tineri

Sfaturi pentru manichiuri perfecte pentru evenimente!

Spread the love

Evenimentele speciale trebuie abordate cu atenție sporită! Mai ales la astfel de evenimente, toate privirile trebuie să se îndrepte spre dumneavoastră. Apoi, trebuie să arătati într-un mod aparte și pentru persoana dragă de lângă dumneavoastră.

Sfaturi practice, simple!

Chiar dacă aveți deja un stilist renumit pentru îngrijirea unghiilor sau pentru coafuri interesante și îndrăznețe, câteva lucruri interesante în plus nu strică să le aflați chiar acum. Oricât de frumoasă și interesantă ar fi manichiura și pedichiura dumneavoastră, dacă mâinile, unghiile și cuticulele nu vor fi intens hidratate cu cel puțin cu 3-4 săptămâni înainte, rezultatele nu vor fi cele așteptate.

Nu costă mult, produsele pot fi procurate de la farmaciile naturiste sau de la distribuitorii renumiți în comercializarea produselor profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor, cum ar fi FSM Romania, spre exemplu.

Am dat acest exemplu deoarece, aici găsiți constant mii de produse pentru toate gusturile. Foarte multe sunt fabricate de branduri celebre. Prețurile sunt mici, dacă luăm în calcul calitatea produselor. Colecția de oje semipermanente, de geluri color și geluri de construcții este…extraordinară. Oricine poate comanda, cu ajutorul acestui complex magazin online, o ojă care să stârnească invidii!

Hidratarea unghiilor și a cuticulelor o puteți realiza constant cu 3-4 săptămâni înaintea evenimentului respectiv. Seara, puțin ulei de argan sau puțin ulei de cocos poate fi aplicat timp de 10-15 minute pe unghii și cuticule. Cremele pentru îngrijirea mâinilor trebuie să fie grase și să hidrateze foarte bine pielea.

Ce tip de manichiură alegeți?

Bineînțeles, puteți alege înainte un gel interesant sau o formă de unghii mai îndrăzneață sau vă puteți hotărî la fața locului. Pentru evenimentele speciale pot fi alese manichiurile de tip metalic, oje mate, strălucitoare sau cu geluri color care își schimbă culoarea în funcție de temperatură. Poate fi aleasă și o manichiură clasică de tip French sau o manichiură cu multe decoruri sau chiar pictată într-un mod foarte interesant. În mod sigur va atrage atenția foarte mult! Înainte de a pleca la petrecere, dacă manichiura a fost făcută într-o altă zi, mai aplicați un strat de top coat. În felul acesta va avea strălucirea necesară pentru un astfel de eveniment.

Dacă acum aveți puțin timp liber la dispoziție consultați oferta de decoruri unghii, tatuaje, oje și geluri color comercializată de către magazinul online Fsm-romania.ro, aflată în campanie importantă de reduceri. Compania oferă inclusiv transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.

Sunt foarte multe produse unghii aici pe care nu le găsiți în altă parte, frumoase și foarte potrivite pentru ocazii speciale. Cumpărate din timp, vor fi mai mult ca sigur și folositoare. Utile sunt mai ales produsele care protejează foarte bine unghiile și le mențin întărite. Alegerea vă aparține în totalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *