Fără categorie

Despre ideea de trainer-formator alaturi de Accedio

Spread the love

Acum câteva zile v-am făcut cunoștință cu blazonul meu de trainer. În acest week-end a venit și momentul adevărului. Toți participanții cursurilor de ToT sub brandul Accedio sunt nevoiți să își prezinte ideile și conceptele modulelor proprii. Pentru că e important certificatul ANC am participat și eu la acest curs iar cuvântul de ordine a fost – FABULOS.

17629786_1484933621519764_7854387236156517102_n

Am cunoscut oameni noi, idei noi, teorii noi, lucruri și concepte inedite despre comunicare, programare neuro-lingvistică, inteligență emoțională și multe alte lucruri. Pe principiul „win-win” sau „life-learning”, alaturi de trainerii ACCEDIO înveti de la tine și de la ceilalți.

Training-urile ACCEDIO sunt mai mult decat o experienta cerebrala. Reusesti sa intelegi dincolo de emotii si idei ceea ce nu demult parea neclar si in ceata.

In cadrul cursurilor de formator Accedio, am descoperit că singur nu pot supraviețui în deșert, am aflat că sunt un Exuberant Practic, că iubesc ascultatea activă și cred mai mult în oameni decât în sarcini. Sunt doar câteva elemente de psihanaliză din cadrul unor teste extrem de interesante coordonate maiestuos de Emilia Cernăianu, formator in cadrul Integrated Consulting Grup.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul accedio.ro 

3 gânduri despre „Despre ideea de trainer-formator alaturi de Accedio”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *