Atelier de Idei

Serviciile call center, o necesitate in lumea afacerilor

Spread the love

Afacerile moderne au nevoie sa implementeze cat mai multe solutii moderne, iar facilitatile de call center si contact center se numara printre aceste solutii. Serviciile de call center nu reprezinta de fapt o chestiune foarte buna, am putea vorbi chiar de o solutie clasica, adaptata insa la vremea moderna. Astazi, departamentele de call center sunt adesea mai degraba departamente de contact center, externalizate din firma catre o companie specializata, care are know-how, oameni bine instruiti si tehnologie – toate necesare pentru cele mai bune rezultate.

O astfel de firma specializata in call center si contact center este Best Call Sales & Marketing SRL, cu sediul in Bucuresti, in sectorul 5 – detalii de contact pe website. Printr-o asemenea colaborare de externalizare servicii, compania client isi poate optimiza mai multe functii si se poate concentra pe departamentele principale, care reprezinta focusul afacerii respective. Orice apel de la clienti (sau orice mesaj pe canale alternative) va fi preluat de un operator call center, care va trata subiectul conform procedurilor stabilite. Evident, angajatii companiei asigura confidentialitatea tuturor operatiunilor.

Insa call center / contact center inseamna mai mult decat o persoana care raspunde clientilor si le ofera informatii sau le inregistreaza sesizarile. La partea de apeluri OutBound mentionam astfel telemarketing, telesales, customer satisfaction and surveys. „Poti derula campanii publicitare, poti intretine relatiile cu clientii actuali si poti afla in orice moment parerea clientilor despre serviciile si produsele oferite. De asemenea, prin serviciul de fidelizare post-vanzare, poti castiga loializarea clientilor pe termen lung”, se precizeaza pe website-ul oficial al celor de la Best Call Sales & Marketing SRL.

In lumea afacerilor de astazi, serviciile de call center sunt de maxima importanta atunci cand este vorba de interactiune pe zona de retail, inclusiv pe sectorul B2B. Nu conteaza daca vinzi produse sau servicii, nu conteaza daca ai o afacere online sau offline, ideal este sa fii la dispozitia clientilor in orice moment, intr-un mod profesionist. In plus, se pot realiza campanii de fidelizare, se poate maximiza potentialul portofoliului de clienti prin vanzari ulterioare, inclusiv prin afilieri (vanzarea de produse si servicii in parteneriat). Pentru a identifica cele mai bune solutii in aceste privinte, chiar daca in calitate de manager nu ai idei clare, poti solicita o intalnire cu reprezentantii unei companii de call center si vei primi sfaturi si propuneri ce se pot dovedi extrem de utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.