Fără categorie

SERILE BRANCOVEANU – Pentru ca nu poti atinge excelenta fara cultura

Spread the love

Alexandrion Grup România a dat start proiectului “Serile Brâncoveanu”, al cărui concept propune o succesiune inedită de subiecte economice și financiare, urmate de momente artistice și sesiuni de degustare a vinarsului Brâncoveanu.

1

Primul astfel de eveniment a fost organizat la Ploiești, în incinta Muzeului de Artă, clădire înscrisă pe lista monumentelor istorice ce poartă amprenta arhitecţilor români şi străini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma și în alte orașe ale țării vor fi organizate, de asemenea, în clădiri reprezentative pentru cultura și istoria României – muzee de artă, palate, conace, vechi case boierești etc.

Nu întâmplător am pornit acest proiect la Ploiești, în județul Prahova, locul pe care îl numim cu drag acasă pentru că aici, în Prahova, mai exact, în comuna Bucov, se află Distileriile Alexandrion, locul în care iau naștere produsele noastre. Suntem, deci, legați într-un mod aparte de acest județ și ne-am bucurat să fim alături de partenerii noștri în această seară specială”, a declarat dl. Nawaf Salameh, fondatorul și președintele Alexandrion Grup România.

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost dl. George Georgakopoulos, Președintele Executiv Bancpost, care a vorbit invitaților despre rolul sistemului bancar în susținerea activă a economiei românești. Seara a fost completată de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baianț și Oana Andra, soliste la Opera Română, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici și s-a încheiat cu o degustare a vinarsului Brâncoveanu, susținut de Liviu Grigorică brand ambassador Brâncoveanu.

3

➡ Despre Alexandrion Grup

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, afinata, vişinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.