Seriale care au la baza crime adevarate
Tineri

Seriale care au la baza crime adevarate

Spread the love

Ai descoperit recent seriale care te captiveaza? Adori sa stai in weekend sa te uiti la fel de fel de seriale care mai de care mai interesante? Ei bine, hai sa decoperim impreuna care sunt serialele la care ar trebui sa te uiti daca vrei sa vezi o poveste dupa un fapt real.  Vezi pe acest site mai multe detalii cu privire la cele mai interesante seriale pe care sa le urmaresti.

    Acestea sunt serialele care au la baza crime adevarate

Mindhunter

Serialul Mindhunter are la baza romanul  Mind Hunter : Inside the FBI`s Elite Serial Crime Unit. In acest serial se vorbeste despre Bill Tench , un fost psiholog si actual agent FBI care rezolva unele dintre cele mai groaznice crime.

I Am the Night

Este povestea unei tinere care isi cauta propria identitate.  Serialul are la baza povestea lui Elizabeth Short, cunoscuta sub numele de Black Dahlia care a fost victima unei crime extrem de cunoscute din anul 1947.

The Lizzie Borden Chronicles

Acest serial a avut ca sursa de inspiratie crimele suspecte intamplate in anul 1892, mai exact povestea lui Lizzie Borden care a fost acuzata de moartea parintilor ei.

11.22.63

Este serialul care are la baza cartea cu acelasi nume scrisa de Stephen King. In aceasta carte se aduce in prim-plan povestea unui calator care doreste sa previna asasinarea lui John. F. Kenndedy.

Whitechapel

Acest serial transpune povestea unor crime cunoscute care au avut loc in districtul Whitechapel din Londra. Districtul a ajuns cunoscut datorita lui Jack Spintecatorul, in acea perioada foarte multe crime au avut loc in Londra.

The Asssasination of Gianni Versace: American Crime Story

Serialul dezvaluie povestea asasinarii designerului Gianni Versace. Cu toate astea familia Versace a tinut sa precizeze ca nu au autorizat producerea serialului.  Gianni Versace nu a participat la scrierea cartii care are la baza serialul.

Ripper Street

Acest serial urmareste povestea lui Jack Spintecatorul si cum el omora femei din jurul districtului Whitechapel din Londra.  Este un serial plin de mister care te captiveaza inca de la primul episod.

American Horror Story

Este o serie de povesti si personaje interesante. In fiecare sezon vei observa povesti inspirate din viata reala. In primul sezon crimele au ca sursa de inspiratie masacrul din  1996.

Urmareste aceste seriale si vei ramane impreisonata. Crimele din serialele mentionate mai sus sunt inspirate dupa fapte reale iar asta cu siguranta starneste curiozitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.