Fără categorie

AMR 7 zile pana la editia jubiliara DIGITAL MARKETING FORUM

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Debrief-ing rapid despre Digital Marketing Forum 2016. Pe scurt, ce pierzi daca nu ajungi. Vorbim in primul rand de o editie aniversara, o agenda cu zeci de speakeri din Romania si din alte tari, practic, daca nu vii o sa afli atunci cand nu mai conteaza tot ceea ce conteaza. Pe scurt, business-urile care au reusit pana acum au fost cele care au inovat cu atat de multi pasi inaintea celorlalte incat ideile lor parea SF. Doar ca azi SF-ul e mai real ca niciodata.

Conform EY Romania, 91% dintre companiile locale considera social media un avantaj competitiv, iar 74% folosesc aceste platforme pentru promovare. Mai mult, potrivit unor date furnizate de iSense Solutions, 72% dintre utilizatorii romani de smartphone cauta informatii pe mobil. Si foarte important, 14% dintre utilizatorii de Internet din Romania blocheaza reclamele pe site-urile mari, prin intermediul programelor de tip AdBlock.

Cu aceste date si cu multe alte informatii noi, oamenii de marketing trebuie sa isi regandeasca strategia de comunicare digitala.

La cea de-a 10-a editie a celui mai vechi eveniment de promovare online, Digital Marketing Forum, peste 30 de specialisti din Romania si strainatate vor oferi solutii concrete, idei noi si studii de caz creative comunitatii de afaceri locale. Pe 25 si 26 februarie, la Crowne Plaza Hotel, sunt astepati 300 de oameni de marketing de la companii medii si mari.

Evenimentul include o zi conferinte si seminarii (25 februarie) si o zi detraining intensiv (26 februarie). Printre vorbitori se numara: Robert Anghel (ING), Stela Toderascu (Avon), Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions),  Mihai Caluseriu (Conversion Marketing), Tudor Galos (Microsoft), Anca Nuta (UniCredit Bank), Elisabeta Moraru (Google), Ramona Ciocodei (McDonald’s).

➡ Primul seminar aplicat de e-mail marketing din Romania

In cea de-a doua zi, Kath Pay, Digital Marketing Consultant&Trainer, UK, vine la Bucuresti pentru a discuta despre modalitatile in care persuasiunea si psihologia pot fi folosite in e-mail marketing. Seminarul “Persuasive Design and Copywriting” va raspunde nevoii participantilor de a intelege ce motiveaza consumatorul sa cumpere si care sunt modalitatile prin care, prin design si copywriting, poate fi crescuta rata de conversie.

Seminarul se va desfasura in intervalul orar 10:00-18:00 si va fi impartit in 4 sesiuni. Detaliile complete despre program si despre continutul detaliat al seminariilor in urmatorul link.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.