Fără categorie

Scoli de vara la Londra, Cambridge, L.A. si San Francisco prin Shakespeare School!

Spread the love

Shakespeare School lanseaza in 2011 un program captivant de scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in UK si USA! Printre locatiile oferite adolescentilor se numara in aceasta vara: Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury! Iar supriza verii 2011 (o noutate absoluta pentru piata din Romania) este scoala de vara de limba engleza din California, la L.A. si SAN FRANCISCO!

Scoala de vara din California se adreseaza tinerilor intre 15-25 ani si include: 2 saptamani cursuri de limba engleza, predate de profesori americani, activitati sportiv-recreative, excursii de 1 zi si de o jumatate de zi, cazare si pensiune completa in campus!

Prima saptamana se desfasoara in sudul Californiei – Los Angeles, la Universitatea Woodbury, ce ofera un campus superb situat intr-o zona centrala a L.A., cu acces facil la toate atractiile (Hollywood, studiourile de film Universal Studios). O dupa-amiaza la Malibu Beach sau Santa Monica, o plimbare prin Beverly Hills sau o vizita la Hollywood, inclusiv pe faimoasa alee a stelelor de cinema- Walk of Fame, sunt doar cateva dintre activitatile oferite participantilor!

Pentru ca experienta californiana sa fie completa, a doua saptamana a programului de vara se va desfasura la San Francisco, unul dintre cele mai frumoase orase din lume! Scoala din San Francisco e situata in faimoasa Union Square, chiar in centru, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes turistic.

Participantii pot experimenta o plimbare cu tramvaiul pe cablu- specific San Francisco, o vizita la Alcatraz- insula prizonierilor din care nu a putut evada nimeni, sau o traversare a faimosului pod Golden Gate, devenit un simbol al orasului.

Pentru mai multe detalii accesati www.shakespeare-school.ro/programevara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.