Tineri

Sbarr foame! A venit pizza Sbarro în România!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 2 Average: 4]

SBARRO a inaugurat pe 14 octombrie prima pizzerie din România,  toată regândită într-un nou concept. Localul se află în incinta București Mall (Mall Vitan). Grupul are în plan să deschidă încă două restaurante în București până la finalul acestui an, iar următorul restaurant va fi în Mega Mall. În următorii cinci ani, SBARRO își va mări rețeaua din România la cel puțin 30 de restaurante, în întreaga țara.

Am studiat cu foarte mare atenție piața din România și am constatat că segmentul de fast serving a înregistrat creșteri semnificative în ultimii ani și că are încă un mare potențial de dezvoltare. Suntem foarte încrezători că produsele noastre vor cuceri rapid piața locală, mizăm pe modelul nostru unic de business. SBARRO înseamnă mâncare proaspătă de calitate, rapidă și gustoasă, iar la noi aluatul de pizza este pregătit pe loc”, a declarat David Karam, CEO al SBARRO, LLC.

➡ De ce Sbarro?

SBARRO livrează într-un timp scurt numai produse gustoase și folosește ingrediente fresh, totul la prețuri extrem de accesibile. În spatele Sbarro România se află Innovative Pizza Solution, compania care deține franciza SBARRO LLC în țara noastră.

➡ Curiozități despre pizza

Termenul de „pizza” apare menționat prima oară acum aproape 1000 de ani, mai exact în jurul anului 997, într-un orăsel din sudul Italiei. Se pare că un fermier trebuia să îi ofere cadou unui preot catolic ‘duodecim pizze’ (douăzeci de pizze).

Nici originea cuvântului în sine nu e destul de clară. Unii spun că ar veni din greacă din termenul  „pikte” (care înseamnă „aluat frământat”), care în latină a devenit „picta” și ulterior „pitta”; sau
din termenul italian „pizzicare” (însemnând „a trage”), referindu-se la faptul că pizza este trasă afară din cuptor cu o lopata speciala plata din lemn.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *